І ще момент якщо лишаєте стокову тарілку слайдера прийдеця купляти інше, з Дуршлака (Dlh) вони менші.
Такс пішов ставити скут в гараж щось небо хмуриться і знов таки якись шум в варіаторі який давно мене бісив...ну думаю нада зняти кришку на працюючому моторі заодно і отчотец кльопну шо з Дуршлака лишилось і поїхали:
Знаяв кришку на працюючому ДВЗ зразу слало ясно бовтається проміжна шестерня стартера, зазор по штангелю 8,5мм допуск 8 -токар або пошук оригінала побачим - поки зняв.
Далі варік.
Попрацював видно маленькі ритвінки, взагалі то і на стоці вони бувают, але сток в 99робився, а цей 2012 за 13 років можна було і краще копірайтить.
В прилягаючій поверхні вала краска полізла, хто буде ставить - знімайте краще зразу наждачкой бо прослабить гайку буде
В контактних поверхнх з роліками краска аналогічно полізла - чіпать не будем полірують ролікі.
Борозни роліків варіка.
Тефлон, тефлон ну і моща в мого мінаря аж "тефлон протер"
Як я і очкував тефлон уже на роліках і видно люміньку, ролікі не пошкодились, через недільку думаю все буде блистіть, є ше нюанс - агато пилюки утворилось, доведеться частіше чистити.
І на останок, в мене поки стандартна уставша тарілка та не правильний ремінь 16/753 є один отросток на глушаку та одна шайбочка під втулкою вара, це я до того що варік таки дає швидкості -питання ресурсу смой люміні Друшляка я закрию до кінця літа(якшо доїде))), а поки маємо шо маємо.
Має 2 скутера та машину тому й тюн такий, на слідуючий сезон буде краще а зараз на роботу їздить і бабульок лякати будем китайським варіком)))
Всім дюкую за увагу.