Обовязково перевіряйре тиск масляної системи , повинно бути 3- 4ат при 1500обр -70град , не нижче 1,5ат!!
NEST
При замірах системи вприска паливної суміші двигуна, було виявлено що не на прогрітому двигуні суміш збагачена майже вдвічі ,(не буду описувать в мілісекундах це не цікаво- головне щоб було зрозуміло)- тому треба прогріти 2-3хвилини двигун не нижче 60град, бортовий компютер заміряє темпаратуру тосола ! Їзда на неробочому термостаті дуже не гативно вліятеме на ВАШУ КИШЕНЮ і двигун ТЕЖ !!!
NEST
Змінено: 13.02.2013 р., nest
А переклад
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
рќрµ сђрѕр·сѓрјiсћ ...рєсђсџрєрѕр·сџр±сђрёрєрё....
NEST
Змінено: 13.02.2013 р., nest
р’рјс–сѓс‚рѕ р±сѓрєрі сџрєс–сѓсњ рєсђсџрєрѕр·сџр±сђрёрєрё...
NEST
Змінено: 14.02.2013 р., nest
При замірах системи вприска паливної суміші двигуна, було виявлено що не на прогрітому двигуні суміш збагачена майже вдвічі ,(не буду описувать в мілісекундах це не цікаво- головне щоб було зрозуміло)
А чем вы производите замеры?
И у вас что-то с шрифтами.
делись знаниями, иначе они умрут вместе с тобой.
...сѓс“сѓвђ™сђс–рів·сѓс“сѓвђ™сђс–рів°сѓс“сѓвђњсђс–сѓвђ™рів°сѓс“сѓвђ™сѓс“ріс’?сѓс“сѓвђњсђс–сѓвђ™сѓв„ўсѓс“сѓвђ™сђс–рів° сѓс“сѓвђ™сђс–рів±сѓс“сѓвђ™сѓс“ріс’сћсѓс“сѓвђ™сѓс“ріс’сњсѓс“
NEST
Змінено: 23.02.2013 р., nest
30.000 очень много для ремня
А какой размер ремня на АА 500? Я вычитал на сайте что размер ремня 26.5*14.5*1008. А в мото магазине на эту модель указан размер " Дайко" другой. В мануале только его код а размера нет.