Показати повідомлення
вот недавно нашол такой апарат
ТТХ
Тип:
Охлаждение:
Объем:
Система пуска:
Максимальная мощность:
Трансмиссия: Четырехтактный, один цилиндр, с балансирным валом, не имеет вибраций
Воздушное
200 см. куб.
Электростартер/кикстартер
10,2 кВт/ 8000 об./мин.
Механическая / 4 передачи / Цепь
Шасси
Передняя подвеска:
Задняя подвеска:
Тормоза (передний / задний):
Размер колес (переднее / заднее): Телескопическая вилка
Маятниковая, с двумя амортизаторами
Дисковый / барабанный
2.75-18 / 100/90-18
Основные параметры
Габаритная длина/ширина/высота:
Масса:
Грузоподъёмность:
Емкость бака:
Расход топлива:
Максимальная скорость: 1750*460*860 мм
130 кг
150 кг
12 л
2,4 л/100 км
120 км/ч
довольно таки сладкая цена )))составит сильную конкуренцию апачу 200!
я тоже переживал, чтобы кривой не был. на деле все норм, симметрично и красиво. ездил в дождь- при быстром проезде луж вода попадает на ступни.
Народ збираюсь брати цей мото,може трохи інформації більше напишете,але навряд чи встигните щось написати,бо завтра беру ,таке питання а є в двигуну масляний фільтр,і як на прийом ,може хтось пробував максималку
Ребята подскажите где такой мот можно купить по нормальной цене . У нас за него хотят 11500 гр.
Давайте жить дружно !!!
10400 http://www.probenzo.com.ua/mototehnika/viper-zs200n-%D0%BE%D1%82%D0%B7%D1%8B%D0%B2%D1%8B-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8C
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Я сьогодні такого купив,накатав 35 км,пока що усім довольний,що хотів ,це і маю,досить такий різкий,це добре,за рахунок не великої ваги,і не широких коліс,вигляд нормальний,мені на рибалку саме це,заплатив 11000 тис,для мене плюс що є кік,колір чорний,напругу так само показує як і вище описано,я цим голову не ламаю,і я не думаю що взагалі китай приборам можна вірити,якби його не було б,і не булоб цієї проблеми,удачі усім,буду помалу описувати,що ї як,а поки що обкатка
Змінено: 08.06.2013 р., Bodja
мене ця резина влаштовує,а впливати звичайно буде ,на розгін,і збільшиться розхід пального,нагрузка на двигун,я таким не заморочуюсь,а ставити можна все що підійде,я просто знаю як на авто,якщо у мене на авто двигун 2,0 л,для нього ізначально вибрана сама оптимальна резина,а є такі автомобілі з двигуном 2,8 л,там резина зовсім друга ,виглядає по соліднєй,хоча я її також можу втулити собі на авто,але таке може зробити тільки хворий на голову,нічого особистого ,вирішувати тобі
спереди 18*2.75 сзади 18*3.00
Більше чим 3,00 і 3,25 не став - злетить з дисків
Раджу Мітас http://www.motoshina.com.ua/i/tires/h_03.jpg
Та й 3,50 ИЖевська - це занадто для такого мота.
Чи стане у вилку і маятник не знаю
Курок заслонки при їзді ,ліва сторона до низу,а про резину ну мужики чесне слово не розумію,для чого щось більше ставите,у мене по тому комплексу нема,всеодно він круче не стане,хоч що на нього повісь,а при заводкі на холодну у мене так само пару раз глохне,але в цілому нормально ,накатаю трохи більше ,побачу що зміниться,тоді ригульну холостиї,а так в цілому задоволений,а і про фару у мене також нормально стала,сам ставив,пробіг 60 км
За сколько взял? На него кофр возможно установить ?
Давайте жить дружно !!!
За сколько взял? На него кофр возможно установить ?
Давайте жить дружно !!!
Я так обкатою,на рідному маслі накатаю 250-300 км ,і замінню масло,обкатка в різних режимах як по місту ,так і поза,щоб усі передачі були в дії,швидкість не перевищую більше 60 км/ч,просто катайсья в задоволення,змащуй цеп,і підтягуй,якщо це потребує,на 600-700 км перевірю і почищу воздушний фільтр,можна трошки карб педрігулювати якщо це треба,я вібрації не відчув на 60 км,один мінус нема ніякого багажника,продавець сказав що замість задніх ручьок,можна поставити багажник,це ідея ,але наданий час прикуплю рюбзачок на спину,і може на бак,цього мені буде достатньо,єх погода не льотна,,,
трохи фоток ,зріст 174,вага 86 ,я його так і купив,що одразу як сів на нього і зрозумів він мій,підходить ідеально,пересів з зонга круізьора 250-5,на стріт,
Змінено: 11.06.2013 р., Bodja
Даремно масло зразу не міняєш:
1 - його там може бути менше норми,
2 - навіть в Юбрика туфта була залита
Там є щуп,і знизу двигуна окошко ,в якому також позначки,через нього видно масло,на рахунок масла наче нічого так,це не перший китай мото,буде усе добре