Показати повідомлення
Олег, с днём рождения!
Удачи и всего наилучшего!
http://www.moto.com.ua/profile/user-35568/
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 29.12.2012 р., Vervet
Дорогий друже Вепс. Я щиро вітаю тебе з твоєю днюхою. Бажаю тобі, сказати усього, це не воно. У тебе і так усе є, головне здоров'я і ще раз здоров'я. Щоб ми ще не один раз поїздили нашою ненькою Україною, зустрічатись з нашими друзями кабоводами. Дружина щоб не кричала,- це не проблема, попораєш її разок перед виїздом і все буде гаразд. Так що, набирайся сил і готуйся. І саме головне, миру нам усім і чистого синього неба над головою!!!
З Днюхою!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Спасибо! С наступающим! Готуємось.
Обов'язково. У Крим
Дружина щоб не кричала,
Сашко, ти щось перплутав трохи .То вона на тебе кричить, а на зустрічі я не "відпрашуюся" , а "ставлю в известность" -куда и когда
тебе і так усе є
Заздрість погане почуття
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Поздравляю!!
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Неравнодушний шото Рекс до твоєї жінки
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Вона до нього також.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Вітаю з маленьким ювілеєм!
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Спасибі хлопці! Я вас дуже люблю! Побачимся
Змінено: 29.12.2023 р., Veps