MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
03.02, 20:23
44
0 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Мотоцикли с двигуном 162FMJ 150сс: Road Wanderer, Viking, LF150, LEOPARD, Spark, Comanche, Slider, Korsar 150, Flame, RING...

Переглядів: 1243610
15.12.2012 р.
answerview
Показати повідомлення
Обсуждаем: обслуживание, ремонт, тюнинг, стайлинг  Мотоциклы с двигателем 162 FMJ
ROAD WANDERER  150;
Viking YM 150-X;
Lifan-LF150-13;
LEOPARD 150 LP150-8A-V;
Spark SP150 R-12;
Comanche 150;
Slider 150;
Korsar 150;
Flame 150;
RING 150;
Musstang 150
Patriot PM150-3
 и другие модели....

В архиве № 1 Мануал на Road Wanderer
В архиве № 2 Мануал на Honda-CG-125-1976-1991.г (прародительница) на английском языке.
В архиве № 3 Мануал на Slider_YK150
В архиве № 4 Мануал на LF 150-13
ссылка на справочник по эксплуатации китайской мототехники:http://www.moto.com.ua/postphoto/archive/1508519_1.rar
дополнение: http://www.moto.com.ua/postphoto/archive/1533984_1.rar
по маслам (авто и мото):http://www.moto.com.ua/forum/topic-1252211/message-1533977/#1533977
маслосъемные колпачки, т.е. сальники клапана  .  В  164fml  от Daewoo Matiz.
По габаритам идеально подходят.
Оригинальные китайские высыхают, дубеют и моторчик начинает брать масло.
по размеру , до выпуска 2010 г.
d1 - 5,5 мм
d2 - 9 мм
d3 - 11 мм 
высота 9,5 мм

Мопед LEOPARD 49сс ⇒3876 км,72сс ⇒8186 км,110сс ⇒ 6548 км =18610 км. Мотоцикл Lifan ROAD WANDERER Rival 150сс 9912 км. и Скутер VIPER Storm 150cc 5512 км. - продан. Открыл мотосезон
Змінено: 19.03.2020 р., tsinik
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Прикріплені файли
rar
1015.22 кБ.
rar
7.51 мБ.
rar
663.73 кБ.
rar
674.98 кБ.
1
like
1
bad
shockingly
29.01.2014 р. відповів для voffkaZ  
answerview
убрать те кромки с боков входа пальца
теперь понял, и сразу же вопрос: баланс поршня  потом чем ловить ?!..
я б не стал убирать доп.упор жесткости у крепления пальца

motosilver, прислушайся к здравой мысли!  47_mail
Спилишь юбку, ослабишь поршень и, изменив его рассчётную массу, нарушишь динамическую балансировку КШМ - поршни даже на автомоторах подбираются с точностью до граммов. В резальтате получишь из мотора вибростенд с риском вскоре развалиться.
Мощности на высоких оборотах также не добавишь. т.к. наполнение цилиндра смесью определяется фазами ГРМ и геометрией трактов, но отнюдь не юбкой поршня, а максимальные обороты ограничены инерционностью элементов ГРМ.
С уважением, Collins-
1
like
1
bad
shockingly
29.01.2014 р. відповів для Direktor  
answerview
Не, ГАЗоновкий точно не алюминиевый (ГАЗ-51), а вот медную трубку я как раз и использовал. Уже. 01_smile
Иванович, прошу прощения, ассоциация возникла с радиком от 52-53 (с новой облицовкой). Там уже действительно идут алюминиевые масляные радиаторы. По поводу меньшего, пришел на ум газ-69, но решил, что лучше не писать, т.к не найдешь. Загуглив, наткнулся на следующее:
Радиаторы автомобилей ГАЗ-51, ГАЗ-12 и М 20  состоят из трех рядов плоских латунных трубок, на которые с промежутками 2,5—3 мм нанизаны красномедные охлаждающие пластины.

Так что тут Вы правы. А еще только что ради интереса пошел и замерял диаметр наружный тормозных медных трубок метражных, что я себе антенн наделал под телеки :-) (что я упоминал, под гидравлику). Он составил 6мм. Даже если учесть, что они толстостенные, то мм 4 точно внутренний имеет. Так что нагрузки на насос быть не должно, да и радик такой меньше масла возьмет при запуске (быстрее пойдет смазка в ГРМ). А если в пластины охлаждающие впихнуть их в 2 ряда, то вообще классно будет. Но меднику работа. Кстати, возможно, как-то можно использовать трубки от холодильника фреонового (это так, предположение)
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
30.01.2014 р. відповів для tsinik  
answerview
Я покупал на авторынке медную новую по 38 гр. метр, 8 мм наружный, 6 мм внутренний, в клапанной крышке диаметр маслоканалов - 6 мм, из этого и исходил. Была тоже мысля на трубку примастырить пластины, но думаю, что 1,5 метра предостаточно 58_preved
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
30.01.2014 р. відповів для voffkaZ  
answerview
убрать те кромки с боков входа пальца
теперь понял, и сразу же вопрос: баланс поршня  потом чем ловить ?!..
я б не стал убирать доп.упор жесткости у крепления пальца,.  едешь за камазом, берешь его на обгон, раскручиваешь двиг на максимум, и тут бац и рвет поршень.(имхо). красивая ситуация.  02_sad

Заказывал нашим торгашам резину на передок перед выходными, привезли с барика 270 грн. с оговоркой что осталось пару шин и такой уже больше не будет.( ну и ладно, я уже обулся а дальше время покажет,..) Показал товарищу, понравилась, тоже заказали,. звонят вчера вечером: такая резина уже стоит 350 грн !!! спрашиваю: а чего так ?,  в ответ услышал невнятную чушь про революцию, доллар, и т.д.  Вот теперь и думаю, или ждать падения доллара, или покупать запчасти по сегодняшним прыгающим ценам.
К чему написал, к тому что еще неделю назад составил список нужностей, а потом глянул в карман а там чуток не хватает чтоб все гамузом купить, ну и сам себе сказал: ну и ладно, буду постепенно покупать, все равно морозы. А теперь выходит что у меня уже половины денег не фатает. Как говориться, надумал - делай сразу а не откладывай на завтра.

Як покришка? Думаю собі таку брати.. варто чи ні? там розмір 3.25-18?
like
bad
shockingly
30.01.2014 р. відповів для Messi512  
answerview
Як покришка? Думаю собі таку брати.. варто чи ні?
Мені подобається. Шина м'яка, малазійська, нейлон, трасу тримає відмінно, головне тримати тиск, якщо ставити на зад, то треба тримати 2.2-2.4ат (кожен підлаштовує під себе) тоді буде все відмінно, якщо на перед, то 2.0ат достатньо. На мій круїзер ця шина якраз в тему, а якщо ставити на мот як на твоїй аватарке, то краще дивись на шини Shinko, це буде краще та буде пасувати моту. А о вартості решає кожен сам собі, я тільки висловив свою думку.  01_smile
там розмір 3.25-18?
3.50 -16.  (на фото усе намальовано)
like
bad
shockingly
30.01.2014 р. відповів для voffkaZ  
answerview
Дякую за пораду! 01_smile
like
bad
shockingly
03.02.2014 р.
answerview
хто може сказать  про даний мот хочу собі купить новий  Musstang MT 200-8 а саме цікавить вилка чи витримує вона коли активно тормозить преднівм тормозом ?
Як ведуть себе аморти коли їхати у двох  і чи неломає подвеску коли активно проходиш повороти ?
Продаж нових і б\у запчастин до скутерів Контаки https://vk.com/club75651151 0637479281(Life) 0981327622(Киевстар) Пересилка по Україні -Новой Почтой
like
bad
shockingly
04.02.2014 р. відповів для 7stasik000  
answerview
хто може сказать  про даний мот хочу собі купить новий  Musstang MT 200-8 а саме цікавить вилка чи витримує вона коли активно тормозить преднівм тормозом ?
Як ведуть себе аморти коли їхати у двох  і чи неломає подвеску коли активно проходиш повороти ?
Китаймото за такі гроші не передбачає "активного" гальмування чи проходження поворотів 62_sarcastic , на цій техніці треба, як кажуть льотчики "блинчиком", тобто без різких віражів, мабуть краще подумай про ендуро. "Мустанг" бачив, підвіска м*яка, це+.
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
04.02.2014 р. відповів для 7stasik000  
answerview
сказать  про даний мот хочу собі купить новий  Musstang MT 200-8 а саме цікавить вилка чи витримує вона коли активно тормозить преднівм тормозом ?

коротко = це китаєць
розлого: мотик розрахований на неспішну їзду по дорогам середньої якості. Вилка звичайного типу з не дуже товстими перами (думаю 27-31) зазвичай має малу жорсткість на скручування. Задні амортизатори як правило боль-мень працюють з одним їздоком, але при навантаженні + пасажир очікувати від них супер результатів нема сенсу. Якщо цікавить активне маневрування і агресивні гальмування, то треба зважити на загальну жорсткість конструкції - рама замкнута + литі диски + 18" колеса = все навантаження прийдеться на вилку.

Останнє - якщо виникають питання про спортивне використання китайського мотоцикла, то кваліфікація райдера явно недостатня. За умови наявності додстатньої кількості технічних знань та навиків кермування дешева мототехніка може принести ВАМ велику насолоду за невеликі гроші.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
04.02.2014 р.
answerview
Вітаю всіх !
В мене 150 куб Musstang MT 150-7, взяв минулого року, але катати почав з середини жовтня (будував гараж та отримав нові права).Наїздив до початку зими 1800 км, масло міняв на 300 та 1000 км.Вважаю що він майже обкатаний, позаяк заводиться з пів пінка (з самого початку були проблеми з заводкою та х.х.).Зараз до мотіка є тільки одне зауваження це спідометр - ну дуже неправильно показує, певно прийдеться купити новий.
Коли б купляв зараз, то взяв би певно цю http://vipermoto.com/cgi-bin/item.cgi?item=129 модель, там моторчик без вібрацій.
Змінено: 04.02.2014 р., tosat
like
bad
shockingly
abazoffka
04.02.2014 р. відповів для tosat  
answerview
Приветствую!А что,сильно вибрации достали?Есть же мустанг 200сс. и с балансиром.Мне кстати дизайн нравится и маятник получше на Мустанге,чем на Вайпере.
like
bad
shockingly
answerview
Вітаю всіх !
В мене 150 куб Musstang MT 150-7, взяв минулого року, але катати почав з середини жовтня (будував гараж та отримав нові права).Наїздив до початку зими 1800 км, масло міняв на 300 та 1000 км.Вважаю що він майже обкатаний, позаяк заводиться з пів пінка (з самого початку були проблеми з заводкою та х.х.).Зараз до мотіка є тільки одне зауваження це спідометр - ну дуже неправильно показує, певно прийдеться купити новий.
Коли б купляв зараз, то взяв би певно цю http://vipermoto.com/cgi-bin/item.cgi?item=129 модель, там моторчик без вібрацій.

http://vipermoto.com/cgi-bin/item.cgi?item=129 Так это Мотоцикл VIPER ZS200N Дорожный, 200сс двигатель Четырехтактный, один цилиндр, с балансирным валом, не имеет вибраций а 150сс  двигатель 162FMJ как у наших мотоциклах без балансировочного вала и не секрет есть вибрации и объём двигателя на 50сс меньше чем у VIPER ZS200N.
Мопед LEOPARD 49сс ⇒3876 км,72сс ⇒8186 км,110сс ⇒ 6548 км =18610 км. Мотоцикл Lifan ROAD WANDERER Rival 150сс 9912 км. и Скутер VIPER Storm 150cc 5512 км. - продан. Открыл мотосезон
like
bad
shockingly
answerview
.Зараз до мотіка є тільки одне зауваження це спідометр - ну дуже неправильно показує, певно прийдеться купити новий.
Щось мені підказує, що вийде "шило на мило". Брешуть вони усі з різними показниками відхилення. У магазині вам його протестувати не дадуть. Якщо так критично знати реальну швидкість, то велокомп можна встановити (дешево). Але, як правило, вони (спідометри у стоці) брешуть на певну кількість км/год (чим більша швидкість - тим більше брешуть). Більш-менш вірні показники десь посеред шкали. Або іще 1 варіант: намалювати самому шкалу у фотошопі та приліпити замість рідної (попередньо протестувавши різницю між рідним брехометром та джипіес або їдучою рядом авто)
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
abazoffka
04.02.2014 р.
answerview
Коли б купляв зараз, то взяв би певно цю
Попавоз. 03_biggrin Даже багажника нет!Вот этот,как по мне,посолиднее выглядит.Багажник,дуги,защита рук и тот же мотор.http://www.probenzo.com.ua/mototehnika/motocikly/viper-v200-%D0%BE%D1%82%D0%B7%D1%8B%D0%B2%D1%8B-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8C
like
bad
shockingly
04.02.2014 р.
answerview
На рахунок вібрацій, то поки не прогріється добре вони є, особливо замітні по тахометру 4500-6000 об, що саме цікаво навіть передній пластиковий щиток вібрує, замітно візуально..
На 7000 об вібрації менші, на 8000 ще не їздив, у нас і дороги такі, що швидко їздити не можна, так і треба дивитись, щоб заднє колесо не попало в яму..(переднє проскакує). 01_smile
like
bad
shockingly
answerview
вот и начались появляться патриотмоты и мустанги в теме интересно  их качество.200 сс будет полутше  но вайпер не тока попавоз но и маленький очень как по мне и тот вайпер с дугами не ахти как по мне плюсы его тока в 200сс.мустанг очень похож на пантеру с обтекателем не понятно тока где брать на него запы в плане пластика.в каком состоянии вы его брали?коробка или собраный?передаточное число не тракторное?резина свет?я понимаю что по цене можно многое сказать но все-таки.
like
bad
shockingly
04.02.2014 р.
answerview
Всем привет!На обочине нашел  "мухобойку",жигулевскую.Распилил пополам,пристроил на дуги.Закрепил сантехническим хомутом.Благодаря хитрому профилю,получилась неплохая ветрозащита для ног.
like
bad
shockingly
04.02.2014 р.
answerview
Поставив Біксенонову лампу. Освітлення стало набагато краще..
like
bad
shockingly
04.02.2014 р. відповів для arcashan  
answerview
Я купляв тут:  http://kaitongmotor.com.ua/product/musstang150t7
Коли він там ще коштував 7400 грн, доставка "Новою поштою" обійшлась 400 грн, приїхав у ящику, але майже зібраний, прикрутив тільки переднє колесо, глушник, підножки, фару, та руль, також додатково встановив двохсторонню сигналізацію: http://motokvartal.com.ua/product_10446.htm
Тоді вона там коштувала 306 грн.Гарантію продавець дав мені тільки на двигун рік, на пластик гарантї ніякої, думаю що при потребі можна замовити, дуги були в комплекті..
Змінено: 04.02.2014 р., tosat
like
bad
shockingly
04.02.2014 р. відповів для Grom  
answerview
ту прикол що колеса на 17 дюймів  і непонятно чи камира чи безкамерка незнаю як з цими колесами бути просто до мене на римонт приїжає мужик на китацю 150сс то я йому вже три задніх діска поміняв но в нього на 18 дюймів і нетака кострукція діска  просто вони лопають так легко  на дельті крепші діски двіжок то я знаю що несильно бодрий я їздив просто нема в кого взять проїхатися на такому щоб були діскові тормоза  а тещо китай я сам знаю яка якість  але дуже легків ремонті японці набагато важщі там все так заумно і на жерні вони прото нехочуть робити
Продаж нових і б\у запчастин до скутерів Контаки https://vk.com/club75651151 0637479281(Life) 0981327622(Киевстар) Пересилка по Україні -Новой Почтой
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин