MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.11, 00:38
44
+3 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Мотоцикли с двигуном 162FMJ 150сс: Road Wanderer, Viking, LF150, LEOPARD, Spark, Comanche, Slider, Korsar 150, Flame, RING...

Переглядів: 1224807
15.12.2012 р.
answerview
Показати повідомлення
Обсуждаем: обслуживание, ремонт, тюнинг, стайлинг  Мотоциклы с двигателем 162 FMJ
ROAD WANDERER  150;
Viking YM 150-X;
Lifan-LF150-13;
LEOPARD 150 LP150-8A-V;
Spark SP150 R-12;
Comanche 150;
Slider 150;
Korsar 150;
Flame 150;
RING 150;
Musstang 150
Patriot PM150-3
 и другие модели....

В архиве № 1 Мануал на Road Wanderer
В архиве № 2 Мануал на Honda-CG-125-1976-1991.г (прародительница) на английском языке.
В архиве № 3 Мануал на Slider_YK150
В архиве № 4 Мануал на LF 150-13
ссылка на справочник по эксплуатации китайской мототехники:http://www.moto.com.ua/postphoto/archive/1508519_1.rar
дополнение: http://www.moto.com.ua/postphoto/archive/1533984_1.rar
по маслам (авто и мото):http://www.moto.com.ua/forum/topic-1252211/message-1533977/#1533977
маслосъемные колпачки, т.е. сальники клапана  .  В  164fml  от Daewoo Matiz.
По габаритам идеально подходят.
Оригинальные китайские высыхают, дубеют и моторчик начинает брать масло.
по размеру , до выпуска 2010 г.
d1 - 5,5 мм
d2 - 9 мм
d3 - 11 мм 
высота 9,5 мм

Мопед LEOPARD 49сс ⇒3876 км,72сс ⇒8186 км,110сс ⇒ 6548 км =18610 км. Мотоцикл Lifan ROAD WANDERER Rival 150сс 9912 км. и Скутер VIPER Storm 150cc 5512 км. - продан. Открыл мотосезон
Змінено: 19.03.2020 р., tsinik
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Прикріплені файли
rar
1015.22 кБ.
rar
7.51 мБ.
rar
663.73 кБ.
rar
674.98 кБ.
1
like
1
bad
shockingly
10.03.2017 р. відповів для kopar  
answerview
Спасибо за полноценный ответ!
Хотелось бы узнать по подробней,что именно дает эта штука:более легкий пуск,прирост мощности,лучшую эластичность...?
Кто хочет, то ищет возможности, кто не хочет, тот ищет причины!
1
like
bad
shockingly
1
10.03.2017 р.
answerview
Пуск не меняется а вот с 3000—3500 об. мотор крутится веселее гдето до 6000.И работа моей нижневальной 150ки стала помягче.Жаль нет времени для эксперементов с графиками УОЗ (работа без выходных задрала) .Я заливал уже готовые графики и даже с Д5!К стати,проект предусматривает возможность построения(корректировки) графика фуоз .
http://www.vexillographia.ru/russia/images2/anarchy2.gif
like
bad
shockingly
10.03.2017 р. відповів для kopar  
answerview
Насколько я понял,прибор ты сам спаял и прошил?
like
bad
shockingly
11.03.2017 р.
answerview
Да,все сам делал.Прошивки заливал все что были ,разница чувствуется.Инфу выкладывал в соседней ветке.
like
bad
shockingly
11.03.2017 р. відповів для kopar  
answerview
Ещё один нет желания сотворить,естественно не за бесплатно?
И если можешь, ткни пож-ста носом в ветку про которую ты писал, а то не могу найти.
Змінено: 11.03.2017 р., aleksandriec
like
bad
shockingly
11.03.2017 р. відповів для aleksandriec  
answerview
Сотворить увы......тут и дышать некогда.Ветка электронное опережение зажигания,мысли проэкты и решения.Я там выкладывал ссылки,платы прошивки.
like
bad
shockingly
11.03.2017 р. відповів для kopar  
answerview
Ок,спасибо!
like
bad
shockingly
12.03.2017 р.
answerview
Усiм прывiтанне!  Сегодня открыл мотосезон, первая поездка. Температура +5, за бортом - тоже+5 08_lol
К сезону переделывал патрубок из нерж. стали взамен треснувшего из силумина, Выбирал люфт в  передних амортизаторах, менял пружины на задних на более короткие и жесткие. Для этого делал самопальные упоры для пружин , регулируемые нижние и глухие верхние.  С жесткостью пружин  скорее всего угадал, стоковые амортизаторы от Минска мягковатые, хороши для езды в одиночку, с грузом сильно проседают.  Упор под пружиной традиционно из нержавейки.
Полет нормальный, ничего не гремит, но пока еще ездить холодно, загнал мот на работу, отмою от зимней пыли , может еще что нибудь сделаю.
Всех кто выехал или собирается с открытием мотосезона ! 20_drinks
2
like
2
bad
shockingly
18.03.2017 р.
answerview
Можете поздравить, сегодня без проблем получил номер на мотоцикл. За вполне приемлемую сумму, выбрал себе номер 7641, где 76 мой год рождения, а 41 мой возраст. Вот так вот  11_blum
2
like
2
bad
shockingly
18.03.2017 р. відповів для aleksandriec  
answerview
Можете поздравить, сегодня без проблем получил номер на мотоцикл. За вполне приемлемую сумму, выбрал себе номер 7641, где 76 мой год рождения, а 41 мой возраст. Вот так вот  11_blum

Поздравляю! 18_good  В следующем году номерной знак нужно менять на 7642 ? 03_biggrin
Змінено: 18.03.2017 р., Czeslaw
like
bad
shockingly
18.03.2017 р. відповів для Czeslaw  
answerview
Ага и так каждый год.  03_biggrin
like
bad
shockingly
19.03.2017 р. відповів для kascej  
answerview
Моя Альфа тоже "ушла" вместе  с номерным знаком новому хозяину.
like
bad
shockingly
20.03.2017 р.
answerview
01_smile мне достался "2014" чтоб всегда помнить когда скучная жизнь закончилась. 03_biggrin
like
bad
shockingly
kascej
20.03.2017 р. відповів для Czeslaw  
answerview
Моя Альфа тоже "ушла" вместе  с номерным знаком новому хозяину.

в ящик и бумажка новый фамилий написали и все,20 евра за новый бумажка пацан платил что ящик везде писал.мене тожа нада был к ящик ехать и закарючк рисовать.
like
bad
shockingly
20.03.2017 р. відповів для stnslv  
answerview
Годі вже дратувати, документальні факти Є?...

Є.
like
bad
shockingly
21.03.2017 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
якщо перегрів голову - могло її повести-покоробить
тре притерти на склі на 0-наждачецці
але спочатку треба впевнитись, що це у тебе не з вихлопухи накидало чи з під кришки розпредвала,

якщо треба допомога = Бровари недалеко, руки є 01_smile
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
21.03.2017 р. відповів для Grom  
answerview
якщо перегрів голову - могло її повести-покоробить
тре притерти на склі на 0-наждачецці
але спочатку треба впевнитись, що це у тебе не з вихлопухи накидало чи з під кришки розпредвала,

та думаю шо не з вихлопа... взагалі, надавно дивився 125ку чужу, то там ще більше такого "маслянистого" запотівння, але у себе на попередніх дирчиках наче не помічав... коротше тоді покишо так покатаю, а там буде видно  06_question   - якшо після миття буде з'являтись дуже швидко - притру і поміняю прокладон.  21_umnik

якщо треба допомога = Бровари недалеко, руки є 01_smile

95км  62_sarcastic
20_drinks
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
21.03.2017 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
1. легше всього перевірити чи не вихлопна - відкручуєш трубу і дивишся чи не прослаблена прокладка. Сажа + масло + водяна пара дають непередаваєму гаму кольорів і фігово відмивається (у мене не відмивається ваще)
2. та кришечка на розПредвал зафіксована двома болтиками: 1 у головці + 2 у кришці головки. Оскільки обидві деталі інтенсивно нагріваються + на них діє потужне навантаження розпредвалом - у мене кришку повело на 0,6, що аж підшипники почали в постельках прокручуваться (на високих обертах чутно свист-шелест) - довелось трохи притерти
3. ще якщо у тебе сапун підзабитий... масло буде видавлювать з під резинки, бо поверхню під кришку формують дві окремі деталі і точність підгонки у китайських запів... таке собі
я цю проблему вирішив підключенням сапуна на корпус повітряного фільтра - сосе знатно 01_smile

п.с. у тебе написано Київ, то Бровари поруч
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
23.03.2017 р.
answerview
Давно хотів це написать, а оскільки зараз капіталюдругові двигун і свої  вже повністю перебрав. то є про шо сказать за китайські мотори взагалі та китайські мотики зокрема:
1. їх головна перевага = вони дешеві
2. вони прості - шикарний матеріал для навчання + п.1 = ваще шикардос!
3. їх можна вдосконалити. що в сумі п.1 і 2 дає купу фану для ОчУмелих ручок

на цьому позитив від китай мото закінчується, бо:
1. дешевизна виливається у спрощення/полегщення/заміну на менш якісні деталі:
щоб не бути голослівним 4 двигуна - однакова деталь. ліницець між стартером і обгонною муфтою
на одному роликовий підшипник, на другому бронзова вставка. на третьому вплавлений стальний башмачок. на четвертому нічого (НІЧОГО = просто дірка і вставлена в неї вісь)
так само з голівкою - під клапанними пржинками мають буть кілечка. велике і маленьке, лише велике. а в одному навіть сальники клапанів не поставили (зато весь мотик обійшовся у 420$)
2. з простоти вилазять слабенькі експлуатаційні характеристики = запалення +/- вчасно. простенький карб таку сяку суміш бадяжить. Обчем хочеш їздить = пали по 5 літрів на сотку... в той час як Хонда NC700x вкладується в 3.5 (в економ режимі до 100км/ч)
3. я вічуваю, що мене почало задовбувати виправляти/вдосконалювати китайські провтики
як не старайся = рама із сирого заліза = важка і мнягка
дирка на впуску менша ніж дірка карбюратора на кілька мм
головка 125-150-200 має +/- однакове оребрення (подивіться на головку 125сс Х'юсонга...)

це все дістає. але при цьому всьому я все одно люблю свої 150+200СВ+CG200 двигуни і обдва шасі

п.с. наразі рейтинг крутості двигунів такий:
1. Регал Раптор
2. Зонгшен
3. Ліфан
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
kascej
24.03.2017 р.
answerview
я за свой китайговно 1850 евра заплатил,так хоть 50 тысяч вдвоем без проблем прехал.не знаю скоко проедет чел который за 125 китайца отдает 5000евра.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=240860542&scopeId=MB&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&makeModelVariant1.makeId=13650&pageNumber=18
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин