MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
03.02, 22:44
13
0 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Мотоцикли с двигуном 162FMJ 150сс: Road Wanderer, Viking, LF150, LEOPARD, Spark, Comanche, Slider, Korsar 150, Flame, RING...

Переглядів: 1244174
15.12.2012 р.
answerview
Показати повідомлення
Обсуждаем: обслуживание, ремонт, тюнинг, стайлинг  Мотоциклы с двигателем 162 FMJ
ROAD WANDERER  150;
Viking YM 150-X;
Lifan-LF150-13;
LEOPARD 150 LP150-8A-V;
Spark SP150 R-12;
Comanche 150;
Slider 150;
Korsar 150;
Flame 150;
RING 150;
Musstang 150
Patriot PM150-3
 и другие модели....

В архиве № 1 Мануал на Road Wanderer
В архиве № 2 Мануал на Honda-CG-125-1976-1991.г (прародительница) на английском языке.
В архиве № 3 Мануал на Slider_YK150
В архиве № 4 Мануал на LF 150-13
ссылка на справочник по эксплуатации китайской мототехники:http://www.moto.com.ua/postphoto/archive/1508519_1.rar
дополнение: http://www.moto.com.ua/postphoto/archive/1533984_1.rar
по маслам (авто и мото):http://www.moto.com.ua/forum/topic-1252211/message-1533977/#1533977
маслосъемные колпачки, т.е. сальники клапана  .  В  164fml  от Daewoo Matiz.
По габаритам идеально подходят.
Оригинальные китайские высыхают, дубеют и моторчик начинает брать масло.
по размеру , до выпуска 2010 г.
d1 - 5,5 мм
d2 - 9 мм
d3 - 11 мм 
высота 9,5 мм

Мопед LEOPARD 49сс ⇒3876 км,72сс ⇒8186 км,110сс ⇒ 6548 км =18610 км. Мотоцикл Lifan ROAD WANDERER Rival 150сс 9912 км. и Скутер VIPER Storm 150cc 5512 км. - продан. Открыл мотосезон
Змінено: 19.03.2020 р., tsinik
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Прикріплені файли
rar
1015.22 кБ.
rar
7.51 мБ.
rar
663.73 кБ.
rar
674.98 кБ.
1
like
1
bad
shockingly
20.02.2014 р.
answerview
Перестав глушитись двигун кнопкою і замком зажигання. Скажіть в чому може бути причина?? 01_smile
like
bad
shockingly
20.02.2014 р. відповів для Messi512  
answerview
провод на коммуте отошел, что на массу замыкается для глушения. раз ни стоп-двиг ни замок не помогают, то он. сигналка стоит? не в ней причина? возможно, понадобится перемчка
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
20.02.2014 р. відповів для tsinik  
answerview
сигналізація не стоїть. а на якому саме коммуте? де він знаходиться?
like
bad
shockingly
20.02.2014 р. відповів для Messi512  
answerview
сигналізація не стоїть. а на якому саме коммуте? де він знаходиться?
коммутатор, который и отвечает за искрообразование. на него идет импульс с датчика, а он подает  уже на катушку зажигания. у меня черный с белой полоской, имеет вид Г-образной загогулины с разъёмом
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
20.02.2014 р. відповів для tsinik  
answerview
Дуже дякую за пораду! Завтра гляну що і як 01_smile
like
bad
shockingly
25.02.2014 р.
answerview
у нас тут трохи революція була - обчем трохи затягнув я із заміною масла проїхав 1200 км + через специфіку останніх поїздок крутив двигун нещадно.
злив 150 мл масла + залив 1 л нового = катаюсь далі.
Цей мотор неубіваємий!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
26.02.2014 р. відповів для Grom  
answerview
слишком много масла на угар ушло при таком пробеге. что-то не так. не мог моторчик сожрать столько. ищи причину. у меня от замены до замены (и через 1500 менял без проблем), может, миллиграмм на 50-100 меньше сливал, но чтоб так  05_shok
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
26.02.2014 р. відповів для tsinik  
answerview
слишком много масла на угар ушло при таком пробеге. что-то не так. не мог моторчик сожрать столько. ищи причину. у меня от замены до замены (и через 1500 менял без проблем), может, миллиграмм на 50-100 меньше сливал, но чтоб так  05_shok

щось форум заглючив = мене дублює дублює  03_biggrin

там і сальники пускають і прокладка саморобна і поршнєва убита 5550км назад. а ще в сапун так накидало. що я зразу і не поняв чого фільтр з одної сторони сірий а з іншої жовто-зелено грязний...
обчем не питання куди пішло масло = воно здебільшого наружу пішло

питання в тому. що двигун продовжує працювати! Пихло у нього таке, що я тут недавно 200сс взував (можливо він ще від зими не проснувся) - чувак потом питав як голову запилять.
Так само під час нічних патрулювань містом я тягаюсь на 5-й передачі на швидкості 30-40 км/ч. Якщо треба просто крутни газ і прискорюйся. Щоправда якщо дуже газонуть. то детонує навіть на 95 Super чи Ventus
обчем я не знаю що ще з цим двигуном зробить - вже 5 років ніяк його не домучу...
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
26.02.2014 р. відповів для Grom  
answerview
там і сальники пускають і прокладка саморобна і поршнєва убита 5550км назад. а ще в сапун так накидало. /q
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
26.02.2014 р.
answerview
Всем привет, кстати, о птичках, т.е. о МАСЛАХ. Не сочтите за флуд, но в наше время все меняется очень быстро (например: вчера был император, а сегодня его уже нет), может что-то новое появилось на рынках ГСМ? Кто и что залил или собирается залить? Мотюли-шмотюли не в счет 62_sarcastic и 80-90 гр. за литр тоже 27_dash
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
26.02.2014 р. відповів для Direktor  
answerview
http://www.motodvk.com.ua/?grupa=175&t_g=22 радиаторы
like
bad
shockingly
27.02.2014 р. відповів для SPARTAK13UA  
answerview
http://www.motodvk.com.ua/?grupa=175&t_g=22 радиаторы
Достойная вещь на первый взгляд и на вид крепкий, не из фольги. В руках бы еще помять, ну и в два раза дешевле ранее виденных  18_good
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
27.02.2014 р.
answerview
Не посмотрел 2 стр., "Тюнинг набор для охлаждения масла", что это ? Кто встречал? 06_question
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
27.02.2014 р. відповів для Direktor  
answerview
Не посмотрел 2 стр., "Тюнинг набор для охлаждения масла", что это ? Кто встречал? 06_question
может это дополнение к радиатору ?!, ну типа масляный фильтр со шлангом,
только смущает серебряшка,.
в голове мысля проскользнула, а что если серебряшка вкручивается вместо масляного щупа, тогда понятен смысл набора..
like
bad
shockingly
27.02.2014 р. відповів для voffkaZ  
answerview
Шланг какой-то стремный, как поливочный 02_sad  06_question
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
27.02.2014 р. відповів для Direktor  
answerview
Шланг какой-то стремный, как поливочный 02_sad  06_question
ну а кто за такую цену армированые шланги будет ложить.. естественно отрубали от бухты два кусочка для визуальной проверки, ну а дальше со шлангами сами разберетесь. 01_smile
like
bad
shockingly
27.02.2014 р.
answerview
здоров мужикі!!!
треба допомога ,а саме по карбу pz 30, а саме: Як відрегулювать прискорювальний насос? ,  шо там і де крутить,знаю,  
.  Встановив собі його.на вайпер 150А,  емоції позитивні) став як рідний,плюс прокладку зробив під патрубок,де кріпиться кар
б.   скажіть будь ласка,як настроїть цей насос.  
. голку ,холостий і  болт регулювання якості суміші не трогав)).  все як нада)
.   а от на прискорювальному насосі є винтик,на ньому проріз під плоску викрутку, і дві тонкі контр гайки.    про регулювання насоса натчгом троса знаю, цікавить цей гвинт,  як його відрегулювать???  
.  хтось його крутив)))) от нєфіг дєлать,)    
.   дайте будь ласка розгорнуту відповідь,шо  і як ...дякую)!!!
like
bad
shockingly
27.02.2014 р. відповів для motosilver  
answerview
здоров мужикі!!!
треба допомога ,а саме по карбу pz 30, а саме: Як відрегулювать прискорювальний насос? ,  шо там і де крутить,знаю,  
.  Встановив собі його.на вайпер 150А,  емоції позитивні) став як рідний,плюс прокладку зробив під патрубок,де кріпиться кар
б.   скажіть будь ласка,як настроїть цей насос.  
. голку ,холостий і  болт регулювання якості суміші не трогав)).  все як нада)
.   а от на прискорювальному насосі є винтик,на ньому проріз під плоску викрутку, і дві тонкі контр гайки.    про регулювання насоса натчгом троса знаю, цікавить цей гвинт,  як його відрегулювать???  
.  хтось його крутив)))) от нєфіг дєлать,)    
.   дайте будь ласка розгорнуту відповідь,шо  і як ...дякую)!!!

подивись на мою статтю якщо хочеш зрозуміть з чого він складається.
Прискорювальний насос не чіпай = ничого там особливо не нарегулюєш, бо подача залежить від форми кулачка. Гвинт регулює точку з якої починається робота насоса - тому ані економії, а ні великих змін у роботі насоса ти не отримаєш.

не вір що насос не працює при плавному натисканні = поки не прикручений спробуй і різко і плавно = подпча буде відрізнятися лише формою/дальністю струменя, а об'єм завжди однаковий (маю на увазі якщо від упора до упора)  42_friends
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
27.02.2014 р. відповів для Grom  
answerview
хочу убрать провал на низах,та при при рэзком откритii газу.
  а провал щас э, трохи нарегулював,але не достатньо... провал э, ....
like
bad
shockingly
27.02.2014 р. відповів для motosilver  
answerview
хочу убрать провал на низах,та при при рэзком откритii газу.
  а провал щас э, трохи нарегулював,але не достатньо... провал э, ....

прогрівав?
бенз нормальний?
десь може смокче?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин