Привіт хлопці. В мене до вас є парочка запитань і з дозволу адміністрації, я хоті в би зробити публікацію саме в цій темі
Для НОВИЧКОВ.Я постараюсь "обмалювати " ситуацію так, що б ви змогли зрозуміти, і допомогти мені в моїй ситуації
Справа в тому, що мені потрібен двухколісний транспорт. В скутерах, мопедах, мотоциклах, машинах...і в подібній техніці я не смислю взагалі. Трансорт потрібен для села. Маршрут такий : поїздка в магазин, в парк, на річку, на город, і один раз в тиждень до лісу. Максимальна відстань в день яку збираюсь проїзджати 15км. Бюджет 5-7косарів.
Що б ви мені порадили в такій ситуації? Я розумію , що любий транспорт потрібно буде навчитись ремонтувати.Тому хочу що б ви підказали який простіше і до якого простіше дістати запчастини.
Почитавши форум, я зрозумів що Китайско-Японскі мотоцикли мені не підходять. Там низько встановленні фільтри і колеса не для польової дороги. Тому як варіант Альфу або Дельту.
Припустим я буду шукати Альфу( бо вона на вигляд симпатичніша) то з яким пробігом потрібно вибирати? Наприклад після 1000 полетить фільтер, після 2000 колеса, після 3000 ще щось....ОСЬ НА ЦЬОМУ МІСЦІ МОЖНА ДЕТАЛЬНІШЕ ОПИСАТИ СИТУАЦІЮ. Не хочеться купити б/у мопед, а потім все літо міняти всі запчастини і казати , що краще і дешевше купити новий мопед. Хлопці, вибачайте що калякаю такі глупості
, але я у відчаї
дякую всім за відгути