Ситуація така. 2 ряди, лівий забитий бусами бо в правому під бордюром стоять машини. Виїхав з повороту (вправо), йшов в правому ряду, по лівому їхав рейсовий автобус. Розуміючи що за 50 метрів зупинка і автобус почне перестроюватись вправо, притормозив, автобус пішов вправо, а я в цей час об'їхав першу машину припарковану і почав приближатись до мерса держачись максимально подалі від нього. Коли переднє колесо було перелельно задньому бамперу мерса, цей мудак різко відкрив двері і почав вилазити. Розуміючи що в разі коли заїду в нього буде халепа, а при ситуації в державі і пофігізму поліцаїв, халепа буде подвійна. Сам юрист і знаю що закони в нас можна трактувати як завгодно і будь-яку ситуацію за певну суму $ можуть повернути проти мене. Короче хапнув обидва тормоза, але так як вони нові лиш поняв що буду падати. Спас екіп. Став звати поліцаїв, які стояли за 100 метрів і просто дивились як мот посеред дороги валяється і нічого не робили, так водій мерса скористався моментом і по газам. Треба було його клепанути, може б не такий швидкий був. Номер я запам'ятав.
Мотоциклу особливо нічого не сталось. Подерта морда в точці контакту (не критично, все ціле) і горизонтальна полоска 1Х3 см на боку під сидінням (наклейку вліпив). Погнулась і подерта скоба бокової підніжки (вирівняв, полірнув і покрасив + покрасив ручку зчеплення подерту). Загнута лапка КПП (молоток + зажим і все гуд). Розтягнувся цеп. З цепом окрема історія. Я так і не поняв як правильно виставляти колесо щоб рівно було, бо зліва на регуляторі є полоски (видно у "вікні" де контргайка на 29, а зправа немає. Я рівняв з штангенциркулем. Цеп вимив, змастив, підтягнув і забув. Погнувся руль, не сильно, але ж руки в мене однакової довжини
. Дискомфорт повний, відчуття як зі збитим розвалом на машині, коли руль в сторону повернутий, а машина прямо їде. Клин клином вибивають, пару раз влупив по ньому, ніби на місце став. На диво більше нічого не покоцав. Хоча думав що перш за все полетить боковий пластик. А йому хоч би що. Ще обнаружив що не змащені взагалі шарніри тяги КПП, ходили туго. Коли змастив змазкою для цепу стали ходити легко.
На сайті россійського представника знайшов непогану інструкцію на рос.мові. Більш детальніша ніж наша.