Показати повідомлення
Хар-ка:
Двигатель
Тип: Четырехтактный, один цилиндр
Охлаждение: Воздушное
Объем: 125 см. куб.
Система пуска: Электростартер/кикстартер
Максимальная мощность:8 Квт 8500 об.мин.
Трансмиссия: Механическая / 5 передач / Цепь
Шасси
Передняя подвеска:Телескопическая вилка
Задняя подвеска: Маятниковая, с двумя амортизаторами
Тормоза (передний / задний): Дисковый / барабанный
Размер колес (переднее / заднее): 2.75/18 / 3.00/18
Габаритная длина/ширина/высота:1945*710*1122 мм
Масса: 112 кг
Грузоподъёмность: 150 кг
Емкость бака: 11 л
Расход топлива: 2,2 л/100 км
Максимальная скорость: 100 км/ч
Змінено: 18.06.2012 р., Zahar
В мене вилка під барабанний тормоз. А про діаметр навіть і не скажу. Заміряти зможу завтра як не забуду. А по поводу вилкі, ти пружини правильно вставив як розбірав? В нас вона має змінну навивку, більш рідка навивка - низ, а більш частіша - верх. Більш я і не знаю, чим допомогти. А в тебе ці стуки при відкиданні вилки з самого початку, чи з'явились з часом?
Привет! Наоборот,чаще навивка должна быть снизу,она быстрее сожмется,а после нарастает давление навивки которая реже!Стук появился примерно через 10000км пробега,до этого было все пучком.
Змінено: 27.03.2013 р., almoimoz
Сам розбірав і бачив, що у вайперовській вилці пружина стоїть саме так, як я сказав раніше.
Не мешай технике работать!!!!
Ну не знаю почему у тебя стояли пружины именно так,у меня на двух вилках стояли густой виток вниз,редкий вверх
Не учу,просто для развития темы прочти(без обид) http://motostrangers.ru/tech/telescopic-forks/
может на заводе тупонули,вилки у нас с тобой идентичные.
Змінено: 28.03.2013 р., almoimoz
Всеодно вєтка стоїть, а так хоть якийсь рух є. Хочу викинути фото вайпера з явовськими амортами. Мо хтось зацікавиться.
Явовские КИтай? Мягче после стоковых?
www.lanos.in.ua
мотострахование скидки до 30%
Скайп alex_net4
icq 450774418
Это получше чем китайское дерьмо,амморты доваривал?По крайней мере они хоть разборные и масло в них присутствует,а по поводу мягкости человек правильный вопрос задал,отпишись что и как.
Явовські поставив після того, як на стандартних амортах мот при їзді став розгойдуватись, аморти перестали працювати. До цього і стандартні були досить не поганими. Явовські аморти китайські (щас оригінал тільки б/у), на сантиметр довші від стокових, стали без проблем і зад у мотика трішки задравсь, якраз що мені і хотілось. Поначалу для одного мене (70 кг) були трішки жосткуватими, але через місяць їзди пружини пом'якшали і їзда стала комфортною, як і на стокових. У двох мотик наче плеве і навіть не колихнеться, також ще не пробивало в мене на ямах. Сама робота амортів замітно плавніша і м'якіша, відчувається що є масло і миттєво гасяться всі коливання і розгойдування мотика хоч їдеш сам чи у двох. Одним словом, аморти мені подобаються. При їзді одному, на мою думку, стокових амотрів хватає, а коли возити пасажира або якийсь груз, то міняти стокові без роздумів на щось інше.
Змінено: 30.03.2013 р., Kvasha15
Хотелось бы узнать основные его "болезни".
На что стоит обращать внимание при покупке б/у и т.д.
Привет всем форумчанам!Ребята может кто подскажет где можно приобрести рычаг сцепления,завалился набок отбил рычаг,где только не искал не могу найти именно таков,вот фото.Крепление рычага одно целое с блоком переключателей.
На Яві 10 років відкатав - аморти там нерозбірні, навіть в інструкції було написано "в обслуживании не нуждаются"
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
на вайпер думаю неплохо станут амортизаторы с минска
Точно не пам’ятаю, але наче мінчаковські аморти не підходять по дліні. Вони напевно довші. Ось чому явовські найкращий варіант.
хочу купить себе такой мот, мне интересно как я буду на нем смотреться при моем росте 182 и весе 95 кг, не будет ли он слишком маловат для меня? это первый мой мот без каляски =) до того ездил в деревне на иже но с калаской.
У меня есть 10 000грн на покупку мота, мож посоветуете что ? или вайпер самый оптимальный выбор ?