Показати повідомлення
Цены: R-5 125 куб 8000 грн. Spark- R-6 200 куб 11000 грн.
Параметры R-5 (R-6)
Длина 1810мм
Высота по седлу 700 мм
Высота 1010 мм
Масса 110 кг (125 кг)
Макс.скорость 110 км/ч. (130 км/ч.)
Объём бака 12 л
Двигатель 154 FMI (163ML)
Тип 4-тактный
Цилиндров один
Мощность 7,5Квт = 10 л.с. (11Квт = 15л.с.)
Объем 125 см. куб. (200 см. куб.)
Диаметр/ход поршня 54 х 54мм (63.5х62.2мм)
Крутящий момент 9.5 н/м (12.5 н/м)
Охлаждение воздушное (водяное)
Трансмиссия 4 передачиЦепь (5передачЦепь)
очень полезный сайт для мотоциклистаhttp://motosvit.com/LikBes/poleznaj%20inform1.html
По поводу цепи:цепь 428- ява, муравей, минск, ковровец, альфа.Звено 12,7 мм ширина внутри звена 8 мм
ВНИМАНИЕ!!! Просьба сообщения которые неотносятся к теме удалять-уважайте людей которые читают тему!
Змінено: 09.01.2013 р., Vervet
Прикріплені файли
я видел ети фото, там есть токо с водителем, а искали чтоб с водителем и с пасажиром, тоисть вдвоем))) спс конешно
Пацани я вам скажу одну річ.............Маєш бажання насолоджуватись їздой почекайте назбирайте,позичте купіть ХОЧАБ КОРЕЙЦА а ні то без докового і насоджуйтесь. БО китай це така техніка що просто ппц МОже россипатись у вас на очах. Якщо цінуєте своє здоров я і життя НЕ РАДЖУ СТАВКУ РОБИТИ НА ТАКЕ ГАВНО. Альтернатива КУПУтИ Б,У гудзона і їздити і горя не знати або щось без докового. КОлись я хотів зоншена навіть вже заказав але треба було чекати, я сказав подумаю.. КУпив ЯВУ ПРО?БАВСЯ З нею ... Плюнув і купив без доків КАВАСА , без доків канешно гавно але Краще на бездоковому да насолоджуватись.
ШУКАЙЄШ ГЕМОРОЙ КУПЛЯЙ КИТАЙ
АМІНЬ
Змінено: 11.11.2008 р., Vyun
блин нада создать новую тему ну или я незнаю, чтоб там собиралась ток полезную информацыя о етом моте, и небыло етой всяческой критики, ну или я незнаю пусть модеры удаляют всякое отакое лишнее!!!
Критика это хорошо, просто так его бы не критиковали, есть подозрения на низкое качество...если его только нахваливать, то люди выбирающие мот, почитают только хорошее, купят, а о минусах будут уже узнавать из личного опыта, проклиная форум на котором дали совет...а так хоть по сомневаются
А хто на без доковому катаэся ЙОГО ШТРАФИ не цікавлять тільки коли зловлять!! А Я ЧОГО НАписав гавно є два друга які Ремонтують техніку в одного свій гараж так для своїх а другий має реальну мастерску...Так там КИТАЙОСІВ умерших валом....ДВигуни одноразові....... Припихають якось Г-макса КИТАСОЙА на ходу цеп злетів, стрелкі в спідометрі пооблітали, мотор бращить. Тросікі лопають як ниткі. ЩО ТИ БУДЕШ РОБИТИ ЯК тросік газа і тросік щеплення лопне?
)))) і ти км 15-20 від свого дому+)))) БУксирувати НІЗЯ тільки буса визивати а це не мало мабла нада. + Гемороя постійно просто ппц. ОБслуговувать нада постійно то відрутилось те відламалось. Скільки не маю знайомих які їздять на НОВИХ китайосах всі плюються не один не сказав що сила. А відносно цього спарка скажу на мотовиставкі 2008 пацик купив собі 200 куб СПАРКА і церез місяць його ПРодавав за менші гроші чим брав. Я можу тільки догадуватись причину продажі....
Змінено: 12.11.2008 р., Vyun
У багатьох розсипраються підшипники.... а ТИ пристав їдеш ти 100 км і в тебе клинить підшипник...ДОбре коли задній то ще можеш справитись а якщо передній? Чи як було в одного коріша передній супорт заклинило...і таких проблем куса.....В любого СТАРЕНЬКОГО ЯПОШКІ такого нема якщо його не убивали 8)
странно, скадмото вроде официальный диллер, а только сейчас цену снизили... у нас они ещё в сентябре по 8500 были
не спеши со скадовска заказывать, у нас он если не дешевле, то по крайней мере столько же стоит, нужно узнать
ХАЧУ YAMAHA R-1
если они оф. диллер то че у меня в накладной днепропетровские координаты, с днепропетровской организацией??? хотя покупал в скадмото, по-моему, люди просто перепродают днепропетровскую технику :spy:
ХАЧУ YAMAHA R-1