Показати повідомлення
Підкажіть шо може бути на холостому ході душиться і бридскає бензин у повітряний фільтир якщо нахилиний на лівий бік карбюратор я чистив нічого недало мотор 2 т чекаю відповідей
ЛІТАЮ СКОРІШЕ ЗА ВСІХ
Карбюратор настроював по різному нічо далі то саме Є що нормально все їде заглушиш заведеш і холостий пропадає їхати нехоче і якієсь звук металічний появляється що це може бути
ЛІТАЮ СКОРІШЕ ЗА ВСІХ
Карбюратор настроював по різному нічо далі то саме Є що нормально все їде заглушиш заведеш і холостий пропадає їхати нехоче і якієсь звук металічний появляється що це може бути
Хочеш дам совет для начала про проподающий Холостой Сними карб разбери и почисти!!
Про звенит точно не знаю ето нужно слышать ,званеть может много чего
а еще лутше -есле кривые руки--- ЛЮДИ НЕ ПОКУПАЙТЕ ТЕХНИКУ !!!или покупайте новую .
почитайте принцыпы работы 2 т двигателя!!!
купил ИЖ ПС он-же Планета Спорт...езджу - горя не знаю, а вы говорите совкопром - гавно,это не правда!!!
Мне наплевать, что вы обо мне думаете. Я о вас не думаю вообще.
Коко Шанель
при збірці ти часом нічого всередині незабув???
http://xmages.net/storage/10/1/0/c/2/upload/f49c4741.gif
Доборолась Україна до самого краю,
гірше ляха свої діти Україну розпинають!
А никто не знает может ето гольчатый или игольчатый как там его называют подшипник ??? не факт но не исключено .... давно в ЦПГ заглядывал?
купил ИЖ ПС он-же Планета Спорт...езджу - горя не знаю, а вы говорите совкопром - гавно,это не правда!!!
Мне наплевать, что вы обо мне думаете. Я о вас не думаю вообще.
Коко Шанель