Не думаю що перегнати велика проблема. Візьми з собою 1л масла, поміняй на гарячому, візьми камеру запасну, монтировки мото 2 шт, ключі 9,11,10,12,13,14,16,17,22,24(або замість великих один розвідний), плоскогубці, викрутки хрест і плоску, молоток,щупи ,0,5 і 0,6, свічку запасну. Перевіриш зазор в клапанах, підтягнеш всі гайки, відрегулюєш ланцюг, кілометрів через 15-20 перевіриш ще гайки. Якщо двигун 110 думаю можна їхати 45-50 км/год - так що не напрягаючись, потихеньку справа по крайній години за 3-4 доїдеш. Якщо їздив на велосипеді то це не набагато важче.Бажано б насос, але його вже можна буде попросити.
такой список , что и вправду лучше заказать перевозку , сэкономив нервы и безопасно доставить)
вы сказали что не намного тяжелее велика ездить?я как раз на велике откатал всё своё детство и сейчас езджу. На машине езджу свободно , а вот на мото только раз сидел за рулем , на дельте, да и то - проехал пару метров , и по тормазам дал , испугался "толчков"(не сцепление , газ не ровно держал)
. Боюсь что б мне не было тяжело управлять мото сразу , учитывая весь больше чем мой)