Показати повідомлення
Привіт всім! все почалось з малого квадрика:
Вже дуже давно задумувався зробити собі щось невеличке і на 4-х колесах. щоб і погасати, і на хазяйстві пригодилось!
зробив трактор! робив з того що міг на роботі придбати! все класно але вийшов немалий і непокатаєшся на ньому для душі! короче ще трохи підшаманю і продам, добре, що покупці є!!!
в і-неті надибав фотки саморобних квадроциклів, є багато і різних! найбільш припав до душі проект Олександра з комсомольска!(дивимось фото нижче) велике дякую йому! повний привід, простота конструкції , недорого і присутність у мене двигуна 150сс!!! - основна причина вибору даної конструкції! ну і, просто сподобався!
шліцева частина колісного диска і проводка 150сс подяка IGOR1,
подяка kaadoc за гальмівну систему!
процес буду висвітлювати по мірі його просування! (читаєм -- наявність запчастин і часу
)
цуть не забув:
оригінал квадра можна найти в однокласниках(александр гас)
копіювати повністю небуду - є власні погляди на конструкцію деяких вузлів, але принцип буде такий самий!
покатався і захотілось більшої прохідності, процес хотіння читаєм звідсіля:http://www.moto.com.ua/forum/topic-1095621/
Учітеся брати мої, думайте, читайте. Чужому научайтесь і свого не цурайтесь!
Змінено: 05.12.2014 р., ivasikr
давно не писав... квадр ще не їде, але ознаки життя вже подає... без тосолу і гідравліки, покищо.
https://www.youtube.com/watch?v=g9x1XbTs-FY
компресор невчасно включився, але другий раз не заводив.
Змінено: 08.02.2015 р., ivasikr
можна сказати що я вже ,практично на колесах
перший виїзд. точніше переїзд...
http://youtu.be/OPgajJBXPhQ
Змінено: 09.02.2015 р., ivasikr
Смотрится класно даже без облицовки, да и по звуку чуствуется мощь двигателя, ты наче не писал от куда взял двигатель.
Лучше гор могут быть только горы,
на которых ты еще не бывал ...
В. Высоцкий.
звук из-за отсутствия выхлопной системы. в живую ну , на... ну, и...нокия 500 - ето, вам не ето...
двиг. от донора , ситроєн ах 10 , характеристики где-то , там выше писал.
ходовка вся НЕ ПРИКРУЧЕНА, болти крепления просунуты(молоточком, пальцами...и тд, итп.)
дуже захотів покататись
вчора накидав трохи проводку, по-підкручував, подоварював дещо... і тримайте - перший виїзд в болото. багато не знімав, батарейка як на зло - здохла! у глубоке болото не ліз, їхали двоє з братом, без лебідки, короче такий собі екстримчик...
https://youtu.be/g8YuYTdrVvA
Змінено: 31.05.2015 р., ivasikr
катнувся чуть-чуть ...
Очень круто!
Вот всегда хочу спросить какая у него максималка
Новые оригинальные запчасти на Suzuki Burgman / SkyWave AN250, AN400, AN650 В НАЛИЧИИ!!!
Разборка Suzuki Burgman / SkyWave AN250, AN400.
Burgman-shop.com.ua
дякую! максималку ще міряв. по відчуттях - десь до 50км/год , мені покищо хватає!
Змінено: 31.05.2015 р., ivasikr
А навіщо та максималка? Головне шоб по гівнам гарно пер і жер горючки не дуже багато)
☭ = 卐 = Z
я притримуюсь такої ж думки.
все таки, не спорт варіант. про витрату ще не можу точно сказати - їздив не багато. залив повний бак ( 20л) спалив на даний момент літрів 5. з двома поїздками по лісі , дома на подвір"ї газував + випробовування гідропідсилювача , регулювання карба і просто "заведи послухаю як мотор працює, глушак - чи голосно гудить"
в болото не лізу - нема обшивки, сьогодні катнувся - вроді трохи підсохло, а болото на вухах
розкидає страшно.
обшивка буде як і на попередньому - 5мм лента транспортерка зеленого кольору. вже придбана і жде установки.
вчора почав причіп робити. по лісі просто так кататись не завжди буду, квадр буде тягати дрова
поєднаю корисне з приємним.
дякую. офігенний буде (або не буде) після обшивки і випробування в болотах, зимою - з лопатою для снігу. от тоді можна буде робити якісь висновки.
Классно! Посмотрел с удовольствием! И смотрится классно! а сцепление на руле? или ногой? Тормоза ногой?
Жду продолжения, очень понравилось)
Карпаты2>Suzuki Address 50cc>Viper Matrix 150cc>Zongshen Winner 200cc>Tornado 250сс>Honda Silver Wing 400cc>Suzuki sepia>Honda Silver Wing 400>Honda Silver Wing 400>Honda Transalp 650
так. зчеплення мт-шною ручкою на рулю. тормоза ногою циліндр ваз -01 головний. продовження буде. трошки пізніше.
сьогодні трошки покатався. відломив шарову опору на рульовому валу, поки виїхав з лісу виломав підшипник. додому добирався тяжко. грунтозацепи в гумі великі - з колії виїзджають самі. спуск до асвальту був дуже тяжкий, потом причепив вал тросом і 4км асвальтом. короче починаю по трошки давати перцю квадрику. трошки обшив, щоб меньше болотом закидувало. свіжа робота - буду переробляти рульовий вал. пару фоток до поломки
Закинув тему начисто... в принципі все по старому... квадрик їде, причіп тягає, мене катає, і не тільки мене. Періодично влаштовую покатушки навколо села, десь кілометрів на 25-30 один заїзд. Дитячі болячки вроді всі повилізали і вилікувані, або ще вилікую
цього літа планую повністю розібрати та помалювати, плюс доробити сидіння і ще щось по мелочовці.по ходу постараюсь щось фоткати, писати. Ну і пару фоток для затравки...
при просмотре фото поймал себя на мысли, что он ассоциируется с фильмом "бегущий человек" со Шварцем. нечто подобное и угрожающее было у сталкеров. эдакий милитаристский стиль "танки грязи не боятся"
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Грязі точно не боїться
вчора потанцював з кархером навколо нього поки відмив трохи.
але замітив що засохше болото саме по трошки відпадає
Грязі точно не боїться
вчора потанцював з кархером навколо нього поки відмив трохи.
але замітив що засохше болото саме по трошки відпадає
быль: когда в харькове учился, по глупости пытались отмыть миску из-под жидкого теста для блинов кипятком. приварилось к алюминиевой кастрюле наглухо, ножом не отодрать. Леха, хлопец деревенский, с Донецкой области, плюнул и закинул в сторону. поехали на зимние каникулы. вернулись, он осмотрел кастрюльку, тюкнул ею об пол. все отсохло и вывалилось.
но поржал я с фразы: болото - не сало. высохло - отпало
это так, для разрядки. хуже всего отмываются загрязненные замаслянные участки. а сама грязь от вибрации слоями отваливается, если ее слой превышает 1 см
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Интересный аппарат получился,и сразу возник вопрос по дорогам общего пользования ездишь?, ГН ГАИ выдало или нет?