Показати повідомлення
Привіт всім! все почалось з малого квадрика:
Вже дуже давно задумувався зробити собі щось невеличке і на 4-х колесах. щоб і погасати, і на хазяйстві пригодилось!
зробив трактор! робив з того що міг на роботі придбати! все класно але вийшов немалий і непокатаєшся на ньому для душі! короче ще трохи підшаманю і продам, добре, що покупці є!!!
в і-неті надибав фотки саморобних квадроциклів, є багато і різних! найбільш припав до душі проект Олександра з комсомольска!(дивимось фото нижче) велике дякую йому! повний привід, простота конструкції , недорого і присутність у мене двигуна 150сс!!! - основна причина вибору даної конструкції! ну і, просто сподобався!
шліцева частина колісного диска і проводка 150сс подяка IGOR1,
подяка kaadoc за гальмівну систему!
процес буду висвітлювати по мірі його просування! (читаєм -- наявність запчастин і часу
)
цуть не забув:
оригінал квадра можна найти в однокласниках(александр гас)
копіювати повністю небуду - є власні погляди на конструкцію деяких вузлів, але принцип буде такий самий!
покатався і захотілось більшої прохідності, процес хотіння читаєм звідсіля:http://www.moto.com.ua/forum/topic-1095621/
Учітеся брати мої, думайте, читайте. Чужому научайтесь і свого не цурайтесь!
Змінено: 05.12.2014 р., ivasikr
Он имеет ввиду что у него полный привод будет.
Топикстартеру: У вас не работают ссылки на видео из ютуба.
Новые оригинальные запчасти на Suzuki Burgman / SkyWave AN250, AN400, AN650 В НАЛИЧИИ!!!
Разборка Suzuki Burgman / SkyWave AN250, AN400.
Burgman-shop.com.ua
дякую, щось не звертав уваги. напевно Олександр видалив відео з ютуба, зсилки видалю. надіюсь незадовго там буде моє відео!
ще пара фоток.
К концу зимы выедете?
Не дождусь видео покатушек.
Новые оригинальные запчасти на Suzuki Burgman / SkyWave AN250, AN400, AN650 В НАЛИЧИИ!!!
Burgman-shop.com.ua
Змінено: 12.01.2013 р., Burchik0548
планую виїхати... але ще чекаю фланці на зірочки приводу - незнаю коли виточить токар, потом проводка і тд... короче роботи ще неміряно!
А какие редуктора будеш использывать для мостов?
так, уже використані - понижуючий редуктор реверс від інвалідки. задній переробив під зовнішні шруси таврії і заблокував диференціал, спереду такий самий тільки диф. вільний. на фотках редуктора видно. від переднього ,правда , тільки корпус стоїть - шестерні вибрані.
Змінено: 13.01.2013 р., ivasikr
сьогодні в мене був секас і танці з бубном
біля мого дринчика. хотів завести мотор.поставив карб,проводку, всі релюхи і т.д а фіг там - нема іскри(може хто позичить з пів відра
) короче побавився зо дві години і завтра напевно зніму гену. мені здається там стоїть з перемотаною котушкою - може вона щось барахлить. отакі справи
Змінено: 16.04.2014 р., ivasikr
Может это связано с массой? Есть масса на раме?
Очень ждём выезда
Burgman-shop.com.ua
маса є, ще завтра прозвоню проводку, може десь обрив.
завів вчора моторчика
іскри небуло через новенький комутатор. думав розпіновка нетака - пробував різні варіанти непрацює і край. найшов у себе від діо 18 на 5контактів. підєднав і моторчик ожив. зробив глушак "прямоток" з двома баняками, вмістив у раму під мотором. на вигляд так собі
а звучок непоганий. відео і фото нема - було трохи пізно. може завтра попробую.
вчора виникло велика бажання покататись на квадрику. багато чого ще не дороблено, але перший кайф уже зловив:
http://youtu.be/_yh3xKLxkk8
передок ще не працює
Клас!
Только вот показалось что передние амортизаторы жестковаты.
Некоторые колеса отрываются от земли.
Burgman-shop.com.ua
пружини відпущені на мінімумі, амортизатори зараз повністю висунуті, розраховую на те що пружини трохи ще всядуться. ну і колеса будуть відриватись від землі - хід підвіски мізерний(з моїми 60кг десь 5см). іхав з таким же ж пасажиром - тягне добре, трохи карб треба підрегулювати , вроді переливає. ще не дивився катався дотепер
город орати небуду
бак прийшлось паяти - потік, ну трохи підкручував то те, то се
полегеньку обростає причиндальлям:
шоб ніхто не подумав що я закинув справу і лише катаюсь
шоб ніхто не подумав що я закинув справу і лише катаюсь
Та никто так не думает. Все ждут побольше видео. Охота посмотреть как работает полный привод.
Burgman-shop.com.ua