Показати повідомлення
Всем привет!Интересно, стоит у кого-то здесь музыка на скутере?!могу поделиться схемой недорогой,но качественной системы.
Народ, если кто-то найдёт такую трубу в Киеве, а ещё лучше Броварах, то маякните в аську. Буду очень благодарен.
Не смеши людей такими динамиками. Их мощность до 4 ватт максимум. Уже на скорости 40 км уже будет плохо слышно. Если ставить музло, то нужно как минимум музыкальную трубу 22 вата(ссылка на неё немного выше).
На КарДачах они точно будут. Просто нужно искать, там всё есть.
таке питання: де краще купити акумулятор по нормальній ціні!, і щоб був якийсь полюцкий,
акум буде виконувати роль друго додаткового, для музики!,
музика::: усілок 200 ват. куплений за 200 грн.видає реально ват 30-45 колонки переше була овал 25 ват.(так і мала), зараз будуть дві по 20 обо 25 ват. круглі.
порадьте який акум краще взяти, звичайний чи гелевий, і скільки амперний!,
перевага надається 7амперному.
і хто тут є з електриків скажіть скільки часу буде грати музика із такими параметрами на акумі 7ампереному.
Буду дуже вдячний.
на скутері стоїть такий усілок http://www.satserwis.pl/pokaz.php?nazwa=oferta/80/8051.dat
і колонки 2 по 20 або поставлю по 25 ват.
скажіть який акумулятор потрібно купувати щоб довше грала музика маю схильність до 7А/ч
Хто може підрахувати на скільки хватить акума
Дякую
Саме краще брати акумулятор від безперебійника.В Тернополі продаються такі в ЦУМі,та в магазині ЕЛКТРО (за памятником І.Франка),так як в тебе споживана потужність 20-25*2=50Вт,то акумулятор на 7А розрядиться майже повністю за годину приблизно(тому що акустика потужна)
Сообщество пенсионеров 19+
Степанович
7Ах12В=84 Вт хватит часа на полтора, может два, при условии расходуемой мощьности в 50Вт*ч
Воть
сколько вышло по деньгам? и как звук так как у меня мопед с кпп и место под динамики немного а охото поставить думаю оптимальный вариант
Змінено: 07.05.2009 р., borusevich