Лови мануал
1)Заливав десь 1.2, 1.3 літри. Лив XADO Atomic Oil 10W-60 4Т MA але чередував з лікві молі 10В40. Багато хто говорить що хадо погане, але в мене на нього немає ніяких нарікань, після першої заміни кілометрів після 150-200 відчулися зміни, двигун працював тихіше і не перегрівався навіть у 40+ градусів на вулиці. Але це вибір кожного лить чи не лить.
2)В редуктор 150-200 грам по мануалу 150. Моторне заливати не ризикнув тому залив 80в90 для автомобільних коробок.
3)За антифріз не знаю бо ще не міняв, але думаю в мануалі є, сам мінятиму після зими перед продажем.
4) знайдеш у мануалі. с 62
5)Стрілка так як і зазвичай вниз, там можна і по розміру виточок для клапонів визначитись.
6) у самого головка зараз розібрана, там є не отвір а стрілочка, у мануалі на сторінці 106 знайдеш.
7) кнопкою вибираєш режими одометра загального і денного, також збивається денний пробіг, наводяться часи, скидається попередження про заміну масла. Але якщо не буде підключений спідометер то працюватиме лише годинник. Стрілка зазвичай показує пальне, але іноді бігає туди сюди
завжди всі дивувались, при вимкненні запалення показує заряд в момент вимкнення (але він не точний, в самого стоїть МК 05, там хоч реальнішу ситуацію показує.)
Архів з мануалом на 2 частини розбив бо не закидає 21 мегабайт((((