это всё есть на инфо сайтах-а конкретнее-теперь снять с учёта будет дешевле????
смотрим сюда
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/1098-2011-п/print1321392818486473
П О С Т А Н О В А від 26 жовтня 2011 р. N 1098 Деякі питання надання підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби платних послуг
Почему до сих пор нет маек, акций, наклеек и прочего на тему "Я люблю ГАИ"? Я бы купил...
Повідомлення: Документ не знайдено! Перевірте, будь-ласка, правильність параметрів запиту...
Статья 58. Законы и иные нормативно - правовые акты не имеют обратного действия во времени, кроме случаев, когда они смягчают или отменяют ответственность лица.
*НЕТ ГЕНОЦИДУ мопедов в Украине!* [u
Повідомлення: Документ не знайдено! Перевірте, будь-ласка, правильність параметрів запиту...
П О С Т А Н О В А від 26 жовтня 2011 р. N 1098 Деякі питання надання підрозділами Міністерства внутрішніх справ
ссылку целиком копируйте и вставляйте, глючит чего то.
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/1098-2011-п/print1321392818486473
Почему до сих пор нет маек, акций, наклеек и прочего на тему "Я люблю ГАИ"? Я бы купил...
http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=69&t=16541&p=241220#p241220 Шуточное видео на нешуточную тему , а вызвало столько обсуждений :
Присоединяемся!!!
Статья 58. Законы и иные нормативно - правовые акты не имеют обратного действия во времени, кроме случаев, когда они смягчают или отменяют ответственность лица.
Столько всего перечитал и запутался)
Получается что этим летом уже на полтиннике без реги ездить нельзя? Это уже окончательное решение?
Или еще это все дело крутится и меняется?
Стоит ли надеятся что регу отменят или регистрировать?
Читать и понимать, что читаешь- разные вещи. Регистрация мопедов вообще необязательна.Если не выезжаешь на автотрассы госзначения - то по ЗУ " О дорожном движении" ,ст.34, регистрация не нужна. Права категории "А1" - это самодеятельность национальных законотворцев, потому,что А1 - это мотоциклы до 125сс (Венская Конвенция). Исполнять бредовые желания руководства геев - это оплачивать им покращення життя ,а себе виселицу.
krab23
28.02.2012 р. відповів для SANCHEZ
Купи книгу ПДД,в новой редакции. Там все доходчиво написано. А бред о дорогах госназначения и венской конвенции который некоторые несут не слушай. Ты ездиш по дорогам?думаю да. Живеш где? В Вене? Нет на Украине.
Та я все це розумію і підтримую, але ж хлопцю 18 і сумніваюся що він докаже дайцям щось про Віденську конвенцію - заберуть мопед і буде створювати нову тему "Як назад забрати", ходити пішки все літо і читати наші поради. Це якщо ти юрист або є гроші і час то можна, а так я йому просто пояснюю як воно буде.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Купи книгу ПДД,в новой редакции. Там все доходчиво написано. А бред о дорогах госназначения и венской конвенции который некоторые несут не слушай. Ты ездиш по дорогам?думаю да. Живеш где? В Вене? Нет на Украине.
Так кого слушать ? У вас есть новые ПДД ? Про конвенцию согласен, что про нее судья даже не будет слушать ...
Тот кто считает, что ксенон и диски- это тюнинг, проигрывает гонку.
цыган пакет- тонировка и колпаки
krab23
28.02.2012 р. відповів для romanxx
Дискусию устраивать нет ни малейшего желания. Поинтересуйся о двух вещах:1-какие доки должен иметь вод.мех.т.с.2-что являеца мех.т.с.
zakon.rada.gov.ua/laws/show/1029-2011-п
див. п.1.10 - водій, механіччний транспортний засіб, мопед,
п.2.1 - мати при собі - а, б, г.
Щось не получається в мене ссилку зробити щоб сама відкривалася.
До літа 2012 року МВС планує подати на розгляд Верховної Ради вдосконалений законопроект, розроблений на базі діючих 14 документів про дорожній рух та автотранспорт.
Про це повідомив керівник центру безпеки дорожнього руху та автоматизації систем при МВС Сергій Будник, передають Коментарі.
За його словами, планується змінити закони про дорожній рух, про автомобільний транспорт, про автомобільні дороги і внести правки до Кодексу про адміністративні правопорушення.
"Ми зараз працюємо над удосконаленням законодавства з безпеки дорожнього руху, в т.ч. розглядаються питання денного світла, руху в темний час доби, поганої видимості і т.п. Протягом 1-1,5 років ми підготуємо нову редакцію правил дорожнього руху . При цьому буде вивчено досвід зарубіжних країн – щоб запозичити кращі зразки законодавства і кращі вимоги відобразити в цих правилах ", - підкреслив Будник.
Як відомо, у парламенті зареєстровано постанову про об'єднання в один усіх законопроектів, які стосуються безпеки дорожнього руху. Крім того, за словами Будника, в Комітеті ВР з питань правоохоронної діяльності буде створено робочу групу з підготовки законопроектів щодо безпеки дорожнього руху. Зокрема, однією з пропозицій МВС буде внесення до нового законопроекту норми про обов'язкове використання пішоходами флікера (світловідбивних елементів).
Безумовно ,вони завжди мотивують здирництво турботою про безпеку дорожного руху.Це вже традиція. Розігнати треба цих бандюганів ,як у Грузії зробили.
Краб, я так смотрю, люди с годами мудреют, а ты такие перлы начинаешь издавать, что хоть стой ,хоть падай
Ты наверное думал, что тебе за участие в организации протестов орден дадут или памятник поставят? Напрасно! У нас при жизни героев не ценят .Комплекс неоценённого по достоинству?
Р.С. Извини за прямоту.
Не в том вопрос.Ты,я,он ...не разгонят , НО не платить ИМ бабло научиться можно. Для этого просто ,всего лишь, нужно перестать верить зомбоящику, гаишнику и пр. балаболам и начать читать ЗАКОНы! Постепенно прозреешь.