MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.02, 12:40
32
-3 °С
Вітер: 2 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Honda Lead (Joker, Cabina): Тема майстра - Леадовода!

Переглядів: 14171316
Риболов видалений
20.05.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
Всё по Honda Lead (все модели), Joker, Broad, Cabina. .

Lead-- в переводе значит пуля;лидерство;пример; опережать.

Добро пожаловать в Тему  Мастера - Лидовода

Хочешь сделать хорошо - сделай это сам !

Здесь Вы можете найти много полезной информации об эксплуатации и ремонте скутера Honda Lead, мы поможем вам в ремонте и постараемся ответить на интересующие Вас вопросы по данному скутеру.
А так же  и Вы можете поделиться своим опытом и знаниями и помочь советами Лидоводам. 48_download

В теме не флудить!

Некоторую информацию по выбору качественных запчастей и расходников на скутера Honda Lead вы можете посмотреть Здесь  

Технические характеристики ,советы,статьи по ремонту и эксплуатации, ,а также настройке скутеров Honda Lead находятся на первых страницах этой темы

Удобная программа: Вычисляет количество топлива за определенное расстояние при заданном потреблении и цене топлива.
Открыть ссылку

Шинный калькулятор. Делает сравнение, показывает разницу в размерах и показания спидометра.
Открыть ссылку
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 15.11.2018 р., Andy_e
8
like
8
bad
shockingly
03.10.2017 р. відповів для gafka8888  
answerview
Лампу 12в під*єднував - все норм. Бендинккс почищений нормальний японський стоїть (місяць тому поставлений). Сам стартер наче крутить від акума. Мені просто ні з чим порівняти, тому не може сказати він нормально крутить чи ні. Крутить тай усе. Єдине що візуально видно і чутно що він не так живо крутить як наприклад у товариша на Ладі. У нього підхоплює відразу, з півтирчка. А умене таке враження що крутиш на сівшому акумі, хоча акум норм, 13,5 вольт показує. Тому грішу на сам стартер, можливо підгорів і бере трохи на себе.

Ще чув що може бути причина в крищці варіатора, коли її затягуєш сильно в області бендикса то вона може його занадто піджимати і впливати на його роботу. Не чув за таке? То я коли трохи попускаю там кришку, але результат той же. Хоча коли я його брав півроку тому, попередній хазяїн говорив саме за цю проблему, і кришка була пославблена. То трохи краще заводився зі стартера. Короче думаю що все проясниться коли поставлю нового стартера.
like
bad
shockingly
03.10.2017 р. відповів для Vervet  
answerview
А шо таке вальниця? 06_question

Вальнииця (заст. підшипник) — технічний пристрій, призначений для підтримування вала, закріплення на осі чи іншої конструкції у зафіксованому розташунку, що забезпечує обертання, хитання чи гойдання або лінійне переміщення з найменшим опором, а також для сприйняття й передавання навантаження на інші частини конструкції.
До 2003 року у конструкторській документації використовувався термін «підшипник», який було визначено як недопустимий у ДСТУ 3321-2003
         Дякую. Сам хохол, навчався в укр. школi, але таке чую вперше!  06_question  01_smile
like
bad
shockingly
03.10.2017 р. відповів для lexus19  
answerview
Лампу 12в під*єднував - все норм. Бендинккс почищений нормальний японський стоїть (місяць тому поставлений). Сам стартер наче крутить від акума. Мені просто ні з чим порівняти, тому не може сказати він нормально крутить чи ні. Крутить тай усе. Єдине що візуально видно і чутно що він не так живо крутить як наприклад у товариша на Ладі. У нього підхоплює відразу, з півтирчка. А умене таке враження що крутиш на сівшому акумі, хоча акум норм, 13,5 вольт показує. Тому грішу на сам стартер, можливо підгорів і бере трохи на себе.

Ще чув що може бути причина в крищці варіатора, коли її затягуєш сильно в області бендикса то вона може його занадто піджимати і впливати на його роботу. Не чув за таке? То я коли трохи попускаю там кришку, але результат той же. Хоча коли я його брав півроку тому, попередній хазяїн говорив саме за цю проблему, і кришка була пославблена. То трохи краще заводився зі стартера. Короче думаю що все проясниться коли поставлю нового стартера.
      Притули заведённый стартер к деревяшке, если фрезерует, то норм., если останавливается то гаплик. Может раздолбало заднюю втулку и якорит?
Змінено: 03.10.2017 р., Igor-100
like
bad
shockingly
answerview
Юра,по твоей ссылке зарегился,заказал.Потом отъехал на пару часов,приезжаю-пароль уже не подходит,зайти не могу,звоню по телефонам-оба не в сети.Че за контора такая?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
mayor видалений
03.10.2017 р. відповів для lexus19  
answerview
.... Сам стартер наче крутить від акума. Мені просто ні з чим порівняти, тому не може сказати він нормально крутить чи ні. Крутить тай усе. Єдине що візуально видно і чутно що він не так живо крутить як наприклад у товариша на Ладі. У нього підхоплює відразу, з півтирчка. А умене таке враження що крутиш на сівшому акумі, хоча акум норм, 13,5 вольт показує. Тому грішу на сам стартер, можливо підгорів і бере трохи на себе......

Кстати очень даже может быть из-за подсевшего АКБ. То, что напряжение у него 13,5вольт- ни о чем не говорит (а ток какой?). Может его мощности не хватает раскрутить стартер, чтобы бендикс вошел в зацепление с ведомой шестерней. Вот и выходит- вроде крутит, но "не докручивает" ( 62_sarcastic ). Для этого надо снять крышку вариатора и посмотреть достает ли в момент пуска бендикс до ведомой шестерни (только надо придерживать крышку бендикса, чтоб не улетела).
ПыСы: На первой странице Вермут выкладывал не хитрый фиксатор бендикса. Прост в изготовлении, и руки свободны...
путин-хуйло! Крым наш! Русский военный карабль-иди нахуй!
Змінено: 03.10.2017 р., mayor
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Зустрічне питання-а де взялося сміття, як воно туди потрапило?
А як ти його поміняєш, якщо він в корпус запресований?
Не зручно чистити.От якщо б під тиском бензин через нього прогнати.
Хоча на ДІО простіше чистити маслонасос, два болтика відкрутив, а на Лідовськом потрібно сточувати заклепки сточити , потім різьби нарізати.
Как попадает в насос мусор?Да легко!Если даже стоит фильтр,где ему положено,то при снятии/надевании шланги масляной,вполне может попасть мусор внутрь.Так же,при например капиталке-когда моют детали(это кто моет)тоже самое может произойти.Но то все мелочи и догадки.Как снять?Довольно просто-корпус клапана запрессован в корпус насоса,брать хорошими пласкогубцами,и проворачивая-вытягивать.В идеале-нагреть корпус насоса феном или горелкой до 100-120гр.При продувке сжатым воздухом,хорошо слышно,как шарик там дребезжит,и соответственно после такой процедуры помогает-клапан начинает работать примерно в 50%...
Русский военный карабль-Иди нахуй!
like
bad
shockingly
03.10.2017 р. відповів для mayor  
answerview
У мене стоїть новий гелевий акум 4 А, по мануалу взагалі 3А вистачає. Але до того як купити новий акум я заводив акумом 7А з бензогенероатора ... то він резвіше заводить. Просто акб на 7 ампер більші за розмірами і не влязять в аккумкляторний отвір на скутері))
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.10.2017 р. відповів для Chado  
answerview
Юра,по твоей ссылке зарегился,заказал.Потом отъехал на пару часов,приезжаю-пароль уже не подходит,зайти не могу,звоню по телефонам-оба не в сети.Че за контора такая?

Олег я на motobc навіть не реєструвався.
Зробив замовлення, на наступний день мені подзвонили, запропонували 100 гривень передоплати, решту після отримання. Я не захотів зв'язуватися з пысляплатою, перекинув 600 гривень, мені знову зателефонували, я повідомив реквізити для відправки, сказали що сьогодні відправлять. Сьогодні від них прийшло смс з номером ТНТ.Завтра буде посилка в мене в місті.
Так що чекай дзвінка, а якщо ні, роби замовлення без реєстрації.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
04.10.2017 р. відповів для KOLIAN  
answerview

Зустрічне питання-а де взялося сміття, як воно туди потрапило?
А як ти його поміняєш, якщо він в корпус запресований?
Не зручно чистити.От якщо б під тиском бензин через нього прогнати.
Хоча на ДІО простіше чистити маслонасос, два болтика відкрутив, а на Лідовськом потрібно сточувати заклепки сточити , потім різьби нарізати.
Как попадает в насос мусор?Да легко!Если даже стоит фильтр,где ему положено,то при снятии/надевании шланги масляной,вполне может попасть мусор внутрь.Так же,при например капиталке-когда моют детали(это кто моет)тоже самое может произойти.Но то все мелочи и догадки.Как снять?Довольно просто-корпус клапана запрессован в корпус насоса,брать хорошими пласкогубцами,и проворачивая-вытягивать.В идеале-нагреть корпус насоса феном или горелкой до 100-120гр.При продувке сжатым воздухом,хорошо слышно,как шарик там дребезжит,и соответственно после такой процедуры помогает-клапан начинает работать примерно в 50%...

IMHO.
Коля, шланг з маслонасоса не так часто знімаємо, і якщо б, після зняття потрапило сміття, то і диміло б відразу, після установки.І навіть, якщо сміття потрапило би, то його понесло б у маслонасос, в якому дуже маленкий отвір, скоріше всього , першим забився б він. А сміття, яке зможе пройти через отвір в маслонасосі, навряд чи зможе перешкоджати кульці перекрити подачу.,та й тиском масла його понесло б в карбюратор.
Зі зняттям клапана зрозуміло, хоча на Ліді він не так зручно розташований та меншого розміру, знімати буде важче, ніж на ДІО.
А на місце запресовать, ну зрозуміло що з нагріванням корпусу, надійно триматися буде, не випаде? 06_question
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
04.10.2017 р. відповів для lexus19  
answerview
У мене стоїть новий гелевий акум 4 А, по мануалу взагалі 3А вистачає. Але до того як купити новий акум я заводив акумом 7А з бензогенероатора ... то він резвіше заводить. Просто акб на 7 ампер більші за розмірами і не влязять в аккумкляторний отвір на скутері))

У багатьох Лідоводів, в тому числі і у мене, стоять акумулятори 7А26_newrussian
Jedem das Seine
Змінено: 04.10.2017 р., Vervet
like
bad
shockingly
04.10.2017 р. відповів для Vervet  
answerview
Короче сайт,который ты выше мне давал-левый,телефоны не в сети и адрес почтовый этот-motobc@email.ua
тоже левый-письма туда не доходят.Ты уж проверяй пожалуйста сам прежде чем давать 17_wink
Где ты такое находишь,интересно?Тем боле при заказе у них меньше 100 грн-ничего не получится.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 04.10.2017 р., Chado
like
bad
shockingly
answerview
А як ти його всунув туди?. МОжеш модель акума написати?
like
bad
shockingly
answerview
влазит прекрасно только под 90 градусов.Посмотри у меня-фото есть.
like
bad
shockingly
answerview
дорого у них -от 100 грн.заказ.Здесь дешевле http://www.motolux.net/index.php?itc=1000811
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
А як ти його всунув туди?. МОжеш модель акума написати?

ти переглянь перші сторінки теми,там багато корисної інфи по Ліді найдеш, і багато питань відпадуть.Там є і фото, як я акумулятор встромив.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
04.10.2017 р. відповів для Chado  
answerview
Jedem das Seine
Змінено: 04.10.2017 р., Vervet
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Короче сайт,который ты выше мне давал-левый,телефоны не в сети и адрес почтовый этот-motobc@email.ua
тоже левый-письма туда не доходят.Ты уж проверяй пожалуйста сам прежде чем давать 17_wink
Где ты такое находишь,интересно?Тем боле при заказе у них меньше 100 грн-ничего не получится.

Перевірив-тедефони працюють,мило теж живе.Ток що не коти на мене бочку, та й посилання я тобі давав , щоб ты побачив, який штуцер багаторазовий.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Де і як ці фото подивитись?
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Де і як ці фото подивитись?

дивись

Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Спасибо,я не качу ничего на тебя.Они видимо в 15.00 выключают и телефоны и мыло.Фиг знает.Про кольца не смотрел.Это хорошо что дешевле
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин