MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.02, 17:17
32
-4 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Honda Lead (Joker, Cabina): Тема майстра - Леадовода!

Переглядів: 14172022
Риболов видалений
20.05.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
Всё по Honda Lead (все модели), Joker, Broad, Cabina. .

Lead-- в переводе значит пуля;лидерство;пример; опережать.

Добро пожаловать в Тему  Мастера - Лидовода

Хочешь сделать хорошо - сделай это сам !

Здесь Вы можете найти много полезной информации об эксплуатации и ремонте скутера Honda Lead, мы поможем вам в ремонте и постараемся ответить на интересующие Вас вопросы по данному скутеру.
А так же  и Вы можете поделиться своим опытом и знаниями и помочь советами Лидоводам. 48_download

В теме не флудить!

Некоторую информацию по выбору качественных запчастей и расходников на скутера Honda Lead вы можете посмотреть Здесь  

Технические характеристики ,советы,статьи по ремонту и эксплуатации, ,а также настройке скутеров Honda Lead находятся на первых страницах этой темы

Удобная программа: Вычисляет количество топлива за определенное расстояние при заданном потреблении и цене топлива.
Открыть ссылку

Шинный калькулятор. Делает сравнение, показывает разницу в размерах и показания спидометра.
Открыть ссылку
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 15.11.2018 р., Andy_e
8
like
8
bad
shockingly
02.10.2017 р. відповів для ZASEKAN  
answerview
Просто интересный видос, для новичков есть полезности, да и для неновичков тоже, Рома привет...>

Банально отверстие в крышке маслобака забито было(ИМХО)
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
02.10.2017 р.
answerview
А в масло насосах принцип работы одинаков, в Леаде и Дио?
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.10.2017 р. відповів для lexus19  
answerview
Ігорь привет. Расказывать долго, тем более что я сам не особо разбираюсь в стартерах. Разобрать-собрать без прблем но в остальном ...увы. Поэтому снял видео где разбираю стартер. там все видно. Посмотри пожалуйта и если там есть проблемы отпиши. Буду благодарен.
вот ссылка  https://youtu.be/WTVuiVEHylI

Ось навіщо ти стартер разковиряв?
Перш ніж розбирати стартер, потрібно було перевірити його працездатність, ну і чи подається напруга на сам стартер.Два дрота прикрутити до стартера і приєднати їх до акумулятора не склало б труднощів, але ти б точно знав, проблема в стартері чи в  подачі напруги.
По твоєму відео я ніяких проблем і поломок в стартері не бачу, щітки ще походять,колектор і обмотки в порядку, а от проблеми при складанні стартера ще попереду, доведеться погратися зі щітками, коли якір на місце будеш ставити.
А поки підключи замість  електростартера лампочку 12в, і перевір подачу напруги.Велика ймовірність виходу з ладу реле стартера, або контакти там закисли.
Jedem das Seine
Змінено: 03.10.2017 р., Vervet
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.10.2017 р. відповів для Chado  
answerview
Вентиль родной.На СТО мастер сказал что что то с вентилем,вот только не помню в каком колесе...

А я ось на такі переходжу, багаторазові
https://motobc.com.ua/nippel-hrom-pod-uglom-mnogorazovyij/p2786
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.10.2017 р. відповів для Igor-100  
answerview
Ігорь привет. Расказывать долго, тем более что я сам не особо разбираюсь в стартерах. Разобрать-собрать без прблем но в остальном ...увы. Поэтому снял видео где разбираю стартер. там все видно. Посмотри пожалуйта и если там есть проблемы отпиши. Буду благодарен.
вот ссылка  https://youtu.be/WTVuiVEHylI
          Привет. Судя по щёткам и коллектору, ст. должен работать. нужно заменить подшипник и проверить соединение проводов к коллектору прибором у электрика. У меня, давно, было что коллектор( под ламелями) превратился в уголь, от перегрева, и пока не поменял колл. на другой, не знаю от чего подогнали, стар. не работал, тк. уголь проводник электр. иперемыкало ламели между собой. 01_smile  01_smile

А навіщо вальницю міняти, якщо вона робоча і не вбита? 06_question
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.10.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
А в масло насосах принцип работы одинаков, в Леаде и Дио?

Конструктивно вони не однакові, а принцип повинен бути аналогічним.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.10.2017 р. відповів для KOLIAN  
answerview

Коля, а які думки у тебе з приводу клапана в маслонасосі?
Я так розумію, що там підпружинена кулька, ну типу зворотного клапана, але пружинка не жорстка, а при роботі маслонасоса, тиском оливи кулька опускається і олива йде в карбюратор.Коли маслонасос не працює-пружинка повертає кулька у вихідне положення, перекриваючи подачу масла в карбюратор. З часом пружинка просаджується і вже не може повернути кулька у вихідне положення,ну і плюс до того знос всередині самого клапана.
А так як клапан не розбірний, ремонту не підлягає, значить якщо димить-тільки під заміну?
Хоча розібрати при бажанні можна, але як пружинку необхідної жорсткості підібрати? 06_question
Та там думать особо не над чем.Считаю,что проблема не в износе клапана,и не в пружинке,а в попавшем мусоре,из за которого шарик негерметично перекрывает канал.Клапан можно поменять в сборе-снять с другого насоса.А вот разобрать клапан,и потом собрать-вряд ли получится,поскольку там все такое мелкое...Я уже думал об этом,но все руки не доходят попробовать восстановить работоспособность клапана.Примерно в 50%случаев,помогает промывка бензином,и продувка сжатым воздухом.

Зустрічне питання-а де взялося сміття, як воно туди потрапило?
А як ти його поміняєш, якщо він в корпус запресований?
Не зручно чистити.От якщо б під тиском бензин через нього прогнати.
Хоча на ДІО простіше чистити маслонасос, два болтика відкрутив, а на Лідовськом потрібно сточувати заклепки сточити , потім різьби нарізати.
Jedem das Seine
Змінено: 03.10.2017 р., Vervet
like
bad
shockingly
03.10.2017 р. відповів для Vervet  
answerview
Vervet, дякую за пораду. Зібрав стартер без проблем. Я за піроку вже його разів 6 розбираю, такщо рука вже на бита з щітками)). Він як завжди ..крутить але не заводить.
По лампочці 12 в... якщо проблема справді в релешці стартера то як лампочка себе буде поводити? ПРосто буде тускле світло, чи взагалі не горітиме?
like
bad
shockingly
answerview
Вентиль родной.На СТО мастер сказал что что то с вентилем,вот только не помню в каком колесе...

как понять-многоразовые?А японские одноразовые?просвети Будь ласка 20_drinks
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 03.10.2017 р., Chado
like
bad
shockingly
answerview
А шо таке вальниця? 06_question
like
bad
shockingly
answerview

Тоже на такие перешёл. 18_good Но там есть момент - гайка может ослабнуть. Столкнулся с таким... Теперь контрогаю. Гайку беру с запасного вентиля, там резьба не стандартная..
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
answerview
Він як завжди ..крутить але не заводить. По лампочці 12 в... якщо проблема справді в релешці стартера то як лампочка себе буде поводити? ПРосто буде тускле світло, чи взагалі не горітиме?
Подключи к выводам стартера лампочку 12 В, включи зажигание, зажми на тормоз и нажми на Start. Лампочка должна засветится в полную силу и гореть пока ты держишь стоп и старт. Так ты будешь уверен что на стартер подается напряжение. Контакты, которые идут на стартер хорошо почисть от грязи.
Далее подключи сам стартер к аккумулятору побольше, например от авто, если стартер бодро крутит - значит со стартером тоже все впорядке. Проведи ту же процедуру со своим аккумулятором от Лиды.

А бендикс ты смотрел? может там все в пыли от ремня и просто банально бендикс заедает?
Слава Украине! Героям Слава!
Да хранит Бог всех, кто сегодня в пути!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Vervet, дякую за пораду. Зібрав стартер без проблем. Я за піроку вже його разів 6 розбираю, такщо рука вже на бита з щітками)). Він як завжди ..крутить але не заводить.
По лампочці 12 в... якщо проблема справді в релешці стартера то як лампочка себе буде поводити? ПРосто буде тускле світло, чи взагалі не горітиме?

Або взагалі світити не буде, або мигатиме, чи світитиме не на повну яскравість.
Підключи стартер напряму, від акумулятора й подивись, як він пряцює,спробуй вал трохи пригальмувати, щоб подивитися як працює при навантаженні.
Може в тебе проблема в бендиксі?
Я ставив китайський стартер на Такт, працює справно й по цей день.Хоча, знаючи китайців, я б рекомендував японського, б/у, бо китайці, шоб заощадити, ставлять усічені дроти, тобто меншої квадратури.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

как понять-многоразовые?А японские одноразовые?просвеи Будь ласка 20_drinks

Ну ти ж бачиш, цей штуцер з гайкою.
Ось нещодавно я міняв гуму, на одному колесі у мене стояв такий штуцер, а на іншому одноразовий.
Шину поміняли, накачали , у воду опустили-труїть з під штуцера,відкрутити Гайку, зі старого, одноразового штуцера гумову попку обрізали, одягли на багаторазовий штуцер, гайка притиснули і все тримає. А на другому колесі, на одноразовому не травило спочатку, але на наступний день колесо напівпорожнє. Намазав мильним розчином-труїть з під штуцера.
Одноразовим я його називаю тому, що на нормальному шиномонтажі рекомендують , при заміні шини і штуцер міняти.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.10.2017 р. відповів для Igor-100  
answerview
А шо таке вальниця? 06_question

Вальнииця (заст. підшипник) — технічний пристрій, призначений для підтримування вала, закріплення на осі чи іншої конструкції у зафіксованому розташунку, що забезпечує обертання, хитання чи гойдання або лінійне переміщення з найменшим опором, а також для сприйняття й передавання навантаження на інші частини конструкції.
До 2003 року у конструкторській документації використовувався термін «підшипник», який було визначено як недопустимий у ДСТУ 3321-2003
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.10.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview

Тоже на такие перешёл. 18_good Но там есть момент - гайка может ослабнуть. Столкнулся с таким... Теперь контрогаю. Гайку беру с запасного вентиля, там резьба не стандартная..

Я б порадив під гаєчку, через деякий час, підкласти нову, гумову шайбу, можна зрізати з одноразового штуцера ту частину, що всередині диска. 18_good
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Так купить 2 штуки таких?Мне пока на одно колесо сделать надо.А резиновую шайбочку с одноразового взять и законтрогаить со второго многоразового?
like
bad
shockingly
03.10.2017 р.
answerview
Помогите разобраться-это одно и тоже?По составу имею ввиду.Для редуктора раз в год
1.
https://motobc.com.ua/maslo-transmissii-gear-box-1litr/p3012 2.https://motobc.com.ua/maslo-transmissii-scooter-gear-150ml/p3011
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Так купить 2 штуки таких?Мне пока на одно колесо сделать надо.А резиновую шайбочку с одноразового взять и законтрогаить со второго многоразового?

Олег, купи два, один зараз поміняєш, другий поміняєш, коли скат міняти будеш, або коли труїти почне.
Гумову шайбочку зрізати з одноразового, але можна спочатку , поки новий, не ставити.

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Помогите разобраться-это одно и тоже?По составу имею ввиду.Для редуктора раз в год
1.
https://motobc.com.ua/maslo-transmissii-gear-box-1litr/p3012 2.https://motobc.com.ua/maslo-transmissii-scooter-gear-150ml/p3011

трохи не одне і теж
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин