Суров ты однако, топить и жечь не пробовал????
Ма сло в бак если заливать, обычно на дно ложится, потом может и расколыхает, но если бак полон то это будет долго, масло со дна бака высосет, и дальше будет обеднённая маслом смесь, я когда хочу долить масло в бак, то хотя бы бутылку бензина, в неё масло, расколыхал и в бак..Почему так делаю, заправляюсь я в бак на АЗС редко, беру в канистру, и дома в 6 литровки, и вот когда туда масла добавляю то хорошо видно что оно ложится на дно, и простым поколыхиванием не размашать нормально, нужно трясти переворачивать, думаю ты и сам про это знаешь. Интересно почему после зимы перестал качать, может клапан залип...
Серьога, топити пробував і не раз, найглибше, це по саме сідало у воду заїхав.Там влітку не було води, а весною прийшла вода, я знав що там яма, але не думав що так глибоко буде. Заїхав, води хапнув-заглох.Виплили з ями, спробував завести-схопив і заглох. Думав кирдик, прокотив трохи, а потім дійшло, відкрутив зливний гвинт на карбі, злив воду з бензином, качнув з бака свіжого, завів і поїхав. Палити не пробував.
З приводу масла з бензином я в курсі, я їх змішувати почав десь з 12 років, ще на дирчику Д-5 тоді їздив, а також років 25 змішував дизельне масло з бензином для човнового мотора.
Може клапан залипнув, може фільтр забився, я то на галимій оливі їздив.
Все що не робиться, все на краще, зберу другий движок, там вже і поршнева расточенная лежить, а це як раз спробую прихватити, а потім буду ремонтувати.