Привет форумчане
Я как и создатель этой темы, тоже выбираю скутер. Бюджет у меня правда скромнее примерно 15 000 гр, присмотрел пару моделей которые нравятся Speed Gear Burgman 260 Viper Tornado 250, скутер хочу купить чтоб ездить на рыбалку, и меня в первую очередь интересует, можно будет ли положить большую сумку ( сумка с 2 местной лодкой) на раму в ноги и как она будет там прочно держаться? Для этой цели более удобен Шторм 150 но...
Еще интересует регистрация, для 250 кубов это выйдет примерно 800-900 гр, а для 150? Если покупать новый то сказали сразу дают транзитные номера и кажись с ними можно ездить 3 месяца, скутер могут пригнать за 2 дня а вот документы 10 дней, и потом в течении 14 дней кажись нужно поставить на учет в противном случаи с каким то документом не помню выйдет просрочка, тали это? И скажите если я приеду в мрэо регать скутер дам им 900гр в эту сумму входит номер? его могут дать в тот же день если будет в наличии?
Збір за реєстрація всіх мото однаковий, різниця лише в податку(3 грн за 100 куб см, до 500 куб). Так що думаю вкладешся в 500 грн(я 110 реєстрував за 467). В цю ціну входить все: номер, постійний талон, огляд, заява. Експертиза зараз за бажанням(гривень 300). Мабуть тому в тебе така інфа про 800 грн(з експертизою). Зареєструвати треба протягом 10 днів з дати довідки-рахунку, інакше штраф 255 грн(пояснення через начальника ДАІ) і теж реєструють без проблем.Номер і доки видають в той же день. Може зайняти більше часу лише через те що - то програма висить, то в базу не внесений( в мене саме так і було тому витратив два дні, вносили в базу через Київ, відповідь прийшла через 4 години).Червоні номери не обов'язково, головне добратися до ДАІ щоб не зупинили(але на довідці-рахунку з іншої сторони має бути написано "БВН"(чи якось так) і стояти печатка продавця. Ще потрібно знати масу мото, кількість місць, навантаження, об'єм двигуна і впевнено це казати що в мене в книжці китайською так написано.
Хоча забув - там збір до Пенсійного фонду у відсотках до ціни( а в мене ціна в довідці була 3100 грн). Так що може бути дорожче.