ставлю акумулятор на скутер, фари, поворити все роблять, а як тільки починаю заводити з нього вилітають заглушки і шипить, що таке може бути??
і ще він гелевий чи кислотний????
Змінено: 06.09.2011 р., bond0203
это, похоже, кислотный акк. Посмотри - не заглушен ли вывод газов
Змінено: 06.09.2011 р., avast
а як він може бути заглушений, ароді все норм,
мені одні кажут що кислотний, інші що гелевий, а який насправді, і що з ним сталося, шо заглушки вилітають???
на нього є ще кришичка зверху про100 знята
в кого які ще думки, усі згідні з тим що він кислотний????
Сделай нормальные фотки с торцов. на штормах , как правило пастовые акки.
п.с. не доливал в него ничего(дистилят, электролит)?
п.с1. гелевый(пастовый) это тоже КИСЛОТНЫЙ акк
смотри тут
http://motobratva.com/viewtopic.php?f=89&t=2749&hilit=%D0%B0%D0%BA%D0%BA%D1%83%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%8B
Змінено: 06.09.2011 р., avast
я долив в нього електроліт, бо мені колишній власник скутере казав шо він на електроліті, я 3 тижні поїздив і тепер коли він шось не працює думаю може він гелевий був,
у мене так було, поїхав я до друга, заглушив скут, через 5 хв заводжу, не заводиться тіки реле стартера цикає, я до акума а він кипить і знього пробки вилітають, купив нове реле , бо то згоріло чи шо, скутер вже заводиться, але не з моїм акумулятором, що порадите???
ну а ВИ пофотках не розумієте чи це був гелевий чи кислотний?
зара кину норм фотку, ну я знайшов фразу на англійській мові, де пише, що захишати шкіру від електроліту, значить він повинен на електроліті бути....
вот фото подивіться будь ласка!
вот фото подивіться будь ласка!
Это гелевый акк(посмотри по ссылке, которую я выложил, где на кислотнике сброс газов). ты его убил доливкой электролита. Собственно - даже в кислотники не стоит доливать электролит, желательно лить дистилированную воду.
блін а мені колишній власник говорив залити електроліт, то цей акум має сухий бути так?
він ще повністю не вмер, а якби зілляти електроліт???????
фари і і всі прибори ше роблять від акума
Змінено: 06.09.2011 р., bond0203
значить ВИ кажете шо він точно гелевий, бо мені всі по різному говорять не знаю кого слухати, тоді прочитав захищати шкіру від електроліту на етикетці на ньому і залив(((((((
якшо зілляти кислоту, то потрібно купувати гель, бо знаю шо до гелевиз акумуляторів при купівлі дають такі бачки шо треба заливати чи не так?