MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
16.11, 01:40
44
+3 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Фестивальна - ПРОМЕТЕЙ FRC Кам'янське (Хроніки Нарнії - КропБайкФест, 12.08.2021)

Переглядів: 1104255, модератор: moldovadnepr
moldovadnepr модератор теми
14.05.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
Хай живе МотоДвиж @ MoldovaDnepr

Ангел мой ... Хранитель мой ...
Будь со мной, ты впереди я за тобой!
С Богом !

«МЫ ЕДЕМ НА ВОДОПАДЫ»

8 Туристична МотоЗустріч Друзів на Водоспадах  
"Мото Родина 2015"

(проводиться в форматі чистого туризму)

8 МотоЗустріч Друзів на Водоспадах, 26-28.06.2015  
Дніпропетровська область, Шолоховський каскадний водоспад

Хочу запросити вас на 8 туристичну зустріч Друзів на водоспадах! Зустріч щороку проводиться на Шолоховському каскадному водоспаді (чи Токовському) з 2008, який ще має народну назву «Червоні камні». Він розташований на межі теріторій Нікопольського та Апостольського районів, Дніпропетровської області, є пам’ятником природи обласного значення. Водоспад бере свій початок від правого притоку реки Базавлук-Кам’янка, з’явився ще в мезозойську еру і є свідком становлення цивілізації. Зустріч є некомерційним проектом, має статус простого, не мажорного, душевного відпочинку, спілкування з мотонародом на лоні природи біля водоспаду, на яку збираються мототуристи з усіх областей України. Туристичним спорядженням, харчами та напоями учасники забезпечують себе особисто, на місці точок продажу не заплановано. З цього року ми відходимо від формату фестивалю, і надалі усі мото зустрічі друзів будуть проводитися у форматі чистого туризму. З метою збереження природного довкілля, започаткуємо традицію перед початком зустрічі проводимо акцію щодо збирання сміття на водоспаді, це буде наш особистий внесок.

Зустріч проводимо за темою: «Мото Родина», учасники зустрічі повинні прибути у національних костюмах - вишиванках, тощо! Традиційно проводимо відкриття біля водоспаду, де уся Мото Родина збирається у національних костюмах, де проводимо загальне відкриття та фотографування! Також на зустріч запрошуємо друзів з різних країн у своїх національних костюмах! Наряджаємо дерево Миру, для цього вяжемо на гілки жовтнево-блакитні стрічки. Реєстрація як завжди символічна. Для пам’яті учасникам будуть надані наклейки зустрічі, бейджі та чергові знаки класності.

Події:
10 липня (п’ятниця):

За можливістю прибуття після обіду до водоспаду. Облаштування туристичного табору. Проводимо акцію по збору сміття біля водоспаду. Відпочиваємо. Приймаємо водні ванни, купання та гідромасаж. Ловимо рибу, розважаємося. У вечері сходимося на загальний стіл та вогнище. Поєднуємося с природою. Засипаємо під шум течії водоспаду.

11 липня (субота):
Продовження заїзду учасників, реєстрації та облаштування туристичного табору.
15.00 – Відкриття зустрічі. Нагородження в номінаціях: дальнобій, наймолодший участник та ветеран. Загальне фото Мото Родини на пам'ять.
Спортивно-розважальна програма:
- проводимо конкурс на кращий костюм вишиванку!
- естонський драг (повільна їзда)
- біг у мішках
- міс Водоспад
- з метання мотопокришки
- з перетягування канату
- самий гучний вихлоп
Нагородження переможців!
- традіційно проводимо лотерею (5 прикольних призів)

А на далі продовження відпочинку, спілкування друзів, купання, гідромасаж, фотографування на на водоспаді у національних костюмах, за бажанням екскурсія до кар'єру, Токовського історичного музею  у любий час, у вечері потанцюємо!

12 липня (неділя):
Ранкове купання та гідромасаж. Згортання табору. Прибирання за собою сміття. Від’їзд учасників зустрічі (за бажанням у любий час).

жінки - 40 грн.
До реєстрації входить: (наклейка + бейдж + черговий значек класності + участь у конкурсах та змаганнях + музика + лотерея + інше)

Прохання до участників: місце проведення не буде загорожено від заїзду, ніякої охорони і шламбаумів, участники по прибуттю самостійно знаходять місце реєстрації та реєструються.

група в контакті  http://vk.com/club30167120
фильм о прошедших встречах на водопаде:  https://www.youtube.com/watch?v=CvC5uE2LTE8

Фотознакомство з водопадом: http://www.doroga.ua/poi/Dnepropetrovskaya/Sholokhovo/Sholokhovskij_Tokovskij_kaskadnyj_vodopad/1938

Место на карте: https://maps.google.com.ua/maps?client=opera&oe=utf-8&channel=suggest&gws_rd=ssl&um=1&ie=UTF-8&fb=1&gl=ua&cid=980821275800236645&q=%D0%9C%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5+%D0%A2%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B4&sa=X&ei=7U4SVe3lO4jfOPvGgZAL&ved=0CDEQtgMwBw&output=classic&dg=brw

Точные координаты водопада: Широта: 47.684979  Долгота:33.942343
Сайт:http://scooter-dzsc.com/

Примечание:
1. Для тех кто опаздывает или добирается до места проведения сам. Смотрим по карте Днепропетровской области маршрут, заезд на водопад со стороны дороги Кривой Рог - Днепропетровск:
Софиевка - Петрово - Желтое - Нововасильевка - Жовтневое - Авдотьевка - Марьевка - Новоалексеевка - Каменка - Червоный запорожец. Проехав Червоный запорожец - на большем кусте будет бирка мероприятия, там сразу надо поворачиваем на лево по полевой дороге)
Mотоклуб "ПРОМЕТЕЙ"/ MSC-RC Кам'янське, HONDA SilverWing UKRAINE
http://s002.radikal.ru/i200/1201/cf/bbf4a49b4015.jpg
Змінено: 28.01.2018 р., moldovadnepr
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
29.08.2009 р. відповів для sveta  
answerview
37_fool ...а...возле стола.. 08_lol с компом... 08_lol ..из-за твоего ТС..... 08_lol  08_lol .....дома анекдот про...я в нем сижу рассказываю уже на бис(как ты воду наливал 03_biggrin ) 56_yahoo  56_yahoo Вы замечательные!!
Та да,Замечательные!и не пьем вобще!Как идет подготовка к закрытию сезона?Я щас в гараже тружусь-хорошо что есть заказы,нужно на поездку деньжат подсобирать.Вот прочитал ваши посты-это не слова-это Эмоции!Я сам щас улыбаюсь,как вспоминаю!Жалко,что с телефона не могу смайлики добавлять,а то Андрюхе как раз на вечер была бы зарядка для лицевых мышц!
Русский военный карабль-Иди нахуй!
like
bad
shockingly
29.08.2009 р. відповів для KOLIAN  
answerview
37_fool ...а...возле стола.. 08_lol с компом... 08_lol ..из-за твоего ТС..... 08_lol  08_lol .....дома анекдот про...я в нем сижу рассказываю уже на бис(как ты воду наливал 03_biggrin ) 56_yahoo  56_yahoo Вы замечательные!!
Та да,Замечательные!и не пьем вобще!Как идет подготовка к закрытию сезона?Я щас в гараже тружусь-хорошо что есть заказы,нужно на поездку деньжат подсобирать.Вот прочитал ваши посты-это не слова-это Эмоции!Я сам щас улыбаюсь,как вспоминаю!Жалко,что с телефона не могу смайлики добавлять,а то Андрюхе как раз на вечер была бы зарядка для лицевых мышц!

03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin
Жизнь это полет.. А летать так хочется...
[url=http://smiles.33b.ru/smile.122328.html]http://s15.rimg.info/f520eb1485384dceb5f194bff25e3f1f.gif
like
bad
shockingly
29.08.2009 р. відповів для Kirkuss  
answerview
Молодой пожарный не умеет плавать??? 38_focus
Димон, что вы насчет Новомосковска? Новые песни разучиваешь? 42_friends
Медсестра, сестричка, санитарочка...
like
bad
shockingly
29.08.2009 р.
answerview
Народ, есть идея! За каждую новую песню Димону бонус- ложка сгущенки 32_king
Чайная она будет или столовая зависит от рейтинга песни  46_popcorn
like
bad
shockingly
29.08.2009 р. відповів для barracudka  
answerview
Что то мне подсказывает что ложка как раз будет не чайная,а Светына Большая Ложка!Кстати,она помоему(ложка)ведь в Днепр поехала?А погодка на дворе!Вот бы такая в первый день была на водопадах!
like
bad
shockingly
29.08.2009 р. відповів для KOLIAN  
answerview
Большую Ложку надо отобрать, объестся раньше времени и спать пойдет 50_lazy
Интересно, есть ли сейчас, как в советские времена, банки со сгущенкой на 3 литра?
Да уж, погодка, отличная, сейчас бы телепортироваться на водопады...
like
bad
shockingly
answerview

Ой я чувствую что нам нужно будет пару паков баночной сгущёнки, потому что Димон ради неё будет круглосуточно играть на гитаре!  59_rofl
Мот - это не средство передвижения, это -стиль жизни!!!
Если бы и девушек делали мы, они бы тоже не ломались.
like
bad
shockingly
29.08.2009 р. відповів для Vanchik_11  
answerview
надо найти 3-х литровую, по любому где-то продается... 44_beach
like
bad
shockingly
answerview
Катюха,я поищу ложку побольше 03_biggrin
like
bad
shockingly
29.08.2009 р.
answerview
готовтесь готовтесь я уже гдето штук 6 новых песен выучил в репертуаре появятся кукрениксы и сплин!!!! за згущенку не партесь я еще с той поездки привез домой чуток сгущенки и до сих её не похавал!!!!! я тоже не знаю как у меня получится насчёт новомосковска, но ооооочень хочется поехать!!!!! так шо буду выбивать деньгу с начальства 13_evil
PunkeR сгущенкаед хондаман
like
bad
shockingly
answerview
ложка - не проблема, надо жестяную банку 3-х литровую 39_heat
может в Мэтро будешь или еще в каком суперпупермаркете, я тоже поищу 15_badgrin
like
bad
shockingly
29.08.2009 р.
answerview
меда много не бывает, или он есть или его нет... 59_rofl
like
bad
shockingly
answerview
Да бабло.....больная тема...Дим,мне тут диск принесли Ария,Черный кофе и что то еще,первые альбомы...Слушаешь аж переворачивает....Постараюсь выучить больше одного куплета 03_biggrin  03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
учи еще ДДТ, подпевка, думаю, обеспечена... 58_preved  Ну и Нестыковку, будет нашим гимном. Дюха обещал видео тебе скинуть
like
bad
shockingly
answerview
03_biggrin Скоро будем телепатически общаться...только подумала про гимн.... 41_dance2  41_dance2  41_dance2 Я згоден!
like
bad
shockingly
answerview
Напиток знойный, сказочный
Чернее ночи цвет
И запах так знаком его,
И сладостный букет
Украла полночь блики дня
И твой покой храня
Усталость сбрасывает с плеч
Для наших новых встреч
Черный кофе

На гуще погадать его
В глаза судьбе взглянуть
Узнаешь все и ничего
Про свой нелегкий путь
Старайся выдержать удар
Удар судьбы любой
Ты сердцем молод или стар
Давай попей со мной
Черный кофе
like
bad
shockingly
30.08.2009 р. відповів для barracudka  
answerview
Большую Ложку надо отобрать, объестся раньше времени и спать пойдет 50_lazy
Интересно, есть ли сейчас, как в советские времена, банки со сгущенкой на 3 литра?
Да уж, погодка, отличная, сейчас бы телепортироваться на водопады...
давно уже не видел банки 3л сгущенки!По поводу телепорта-нет,не подходит нам,мне бы своим ходом-это да!Да и не мне одному я думаю!Важно не только общение,процесс доставки тела из пункта А в пункт Б тоже очень очень важен!Ведь Дорога-это жизнь!
like
bad
shockingly
30.08.2009 р. відповів для KOLIAN  
answerview
Ну ты,Колюня,филосов 03_biggrin
like
bad
shockingly
30.08.2009 р. відповів для sveta  
answerview
Ну ты,Колюня,филосов 03_biggrin
Не,я говорю,что думаю.А мысли примерно у нас одинаковые.Да,к сожалению Мурку не могу-животных люблю,да и готовить котов не умею-шерсть,и все остальное там.Вы ж такого есть не будете!
Змінено: 30.08.2009 р., KOLIAN
like
bad
shockingly
30.08.2009 р. відповів для KOLIAN  
answerview
37_fool да не про эту мурку 08_lol ...а у меня уже 11 котов 41_dance2  41_dance2  41_dance2
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин