Да и просто по человечески еслиб хтото начал бы мне мешать жить своим ТС - то расплата былаб неменуча. Другое дело, шо скорее всего это мапед никому не мешает и это просто уроды придолбались к пацану от нечего делать - но ксожалению правда на их стороне и заедацо нестоит. Думаю оптимальным вариантом будет просто по людски поговорить учесть их интересы купить могарыч, ну а если там отморозни лутше переставить.
ЗЗЫ:
Я например, когда ставлю мапед в стойло - за двадцать метров глушу и заезжаю накатом, ибо проехать надо под самыми окнами. И все довольны, людей не тривожит ничего, а мне спокойней ибо потомушо я вежливый они другой раз и наворота глянут, шоб замки на месте были, и заблудившихся босяков прогонят, шоб не терлись, а чут шо и перезвонят мне
чисто по-человечески поступать, то ты абсолютно прав
сам если в темное время суток залетаю в свой частный сектор, то на последней горочке отпускаю сцепу и качусь метров 400 накатом, что в конце уже скорость медленней ходьбы челокека, могу даже ногой дотолкать, дабы не доставлять неудобства окружающим. Аналогично, в итоге, отношение положительные, поздороваются всегда, с утра толпой выедем, пропускают, нету предвзятости в выражени лица соседей... вспоминаю года 3 назад когда я на всех ложил, газовал полтосом на весь переулок, то срался каждый день с кем-то, приходилось крыть матом и даже хватать за шкибарки соседа
сейчас при нормльном отношении, при тихо работающем скутере, все отношения наладились, одно взаимное уважение
аж не привычно, улыбку давит на лице по утру пересекаясь с ними
Касательно темы, если судить с точки зрения закона и жилищного кодекса "Прибудинкова територія - територія навколо багатоквартирного будинку, визначена актом на право власності чи користування земельною ділянкою і призначена для обслуговування багатоквартирного будинку.
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА Н А К А З Про затвердження Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій (Правила, преамбула) 17.05.2005 N 76"
"Прибудинкова територія – це встановлена за проектом розподілу територія житлового кварталу (мікрорайону) та проектом забудови земельна ділянка багатоквартирної несадибної забудови, яка необхідна для розміщення та обслуговування житлового будинку (будинків) і пов`язаних з ним господарських та технічних будівель і споруд.
Прибудинкова територія встановлюється для будинку (будинків) і не може виділятися для частини будинку (блоку, поверху, секцій квартир).
Прибудинкова територія (земельна ділянка) передається у власність або надаються в користування відповідними органами місцевого самоврядування об`єднанням власників будинків для обслуговування існуючого жилого будинку (будинків). Суб`єктами права власності (користування) на земельні ділянки прибудинкових територій виступають об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, допоміжних та нежитлових приміщень, у тому числі вбудовано-прибудованих, багатоквартирних жилих будинків."
потому автору темы, чисто человеческий совет, найти новое укромное местечко для своего друга