MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
06.05, 09:49
44
+20 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт для протидії гучним "гонщикам" у містах

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт для протидії гучним
facebook twitter email
Теги:  Закон
У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який встановлює адміністративну відповідальність зі штрафом за експлуатацію транспортних засобів із перевищенням допустимого рівня шуму.

Про це повідомив голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Багато людей бачили розслідування Михайла Ткача про те, як у Києві під час війни ганяють на тюнінгованих машинах.Ще більше людей здригаються кожен раз, коли чують звук роботи прямопотокових глушників. І це не лише військові", - написав він.

Арахамія нагадав, що "гонщикам" заборонено їздити в містах під час воєнного стану, однак вони це продовжують робити. За його словами, такі люди не розуміють, що гучні звуки травмують людей, які чули війну.

Зареєстрований законопроєкт встановлює адміністративну відповідальність за експлуатацію транспортних засобів із перевищенням допустимого рівня шуму. За це буде штраф 17 000 грн, за повторне – 34 000 з позбавлення прав до 6 місяців.

Натомість автомобілі з перевищенням допустимого рівня шуму будуть заборонені лише в населених пунктах. За межами міст спортивна спільнота автогонщиків зможе, як і раніше, тренуватися і проводити змагання.

Фото: pixabay
like
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: espreso.tv
07.08.2023 р., переглядів: 6529
Подібні новини

Колишній солдат вступив в сутичку з викрадачем і відстояв свій байк Колишній солдат вступив в сутичку з викрадачем і відстояв свій байк

Державтоінспекція Кіровоградської області розпочинає операцію “Мотоцикліст” Державтоінспекція Кіровоградської області розпочинає операцію “Мотоцикліст”

Операція «Мопедист» Операція «Мопедист»

ДАІ Одеської області попереджає мопедістов ДАІ Одеської області попереджає мопедістов

Мотоцикли Karizma R і ZMR: індійське «тіло» плюс американський мотор Мотоцикли Karizma R і ZMR: індійське «тіло» плюс американський мотор

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин