MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
20.05, 12:17
32
+22 °С
Вітер: 4 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Ідеальний гаджет для спортсменів? Це Apple Watch. Пояснюємо, чому

Ідеальний гаджет для спортсменів? Це Apple Watch. Пояснюємо, чому
facebook twitter email
Теги:  Різне  Apple
Функціями фітнес-трекера сьогодні нікого не здивуєш. Це, так би мовити, золотий стандарт у ніші носимих пристроїв. Але можливість слідкувати за своїм здоров'ям на професійному рівні — це інша справа. 

На таке здатні далеко не всі смартгодинники. Та для Apple Watch це одна із важливих спеціалізацій. Отже, дізнаймося, чому ці гаджети так популярні серед спортсменів.

Моніторинг серцевого ритму


Навіть у звичайних ситуаціях наявність такої функції може врятувати життя. Так, наприклад, сталося на уроці фізкультури зі школярем з Оклахоми, у якого Епл Вотч виявив аномально високий пульс. Хлопця госпіталізували та виявили проблеми із серцевим ритмом, які вдалося розв'язати шляхом багатогодинної операції.

Для спортсменів дуже важливою є функція «ЕКГ», яка є аналогом клінічної електрокардіограми, для створення якої потрібно звертатися до медичної установи.

Apple Watch всіх наявних у продажу модифікацій, доступних за посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/smart-chasy/brand-apple/, здатні вимірювати серцевий ритм та надсилати сповіщення в разі виявлення їхніх значних аномалій.


 

Визначення насиченості крові киснем


Також дуже важливий функціонал, який дає змогу контролювати всю серцево-судинну систему та легені. Якщо навантаження занадто високі, ця функція може вказати на ознаки гіпоксії — стану, коли м’язам та органам не вистачає кисню. Тим більше, що моніторинг цього показника відбувається цілодобово у фоновому режимі. 

Геолокація GPS


Йдете до лісу за тихим урожаєм і боїтеся заблукати? Наявність GPS-трекінгу вам допоможе. Але якщо ви альпініст чи затятий турист, можливість із високою точністю визначати своє місцеперебування не менш важлива. Для прокладання маршруту навіть не потрібно дивитися на годинник, можна користуватися виключно голосовими підказками.

Водонепроникність


Навіть у цьому аспекті Apple Watch немає рівних: із гаджетом можна пірнати на глибину до 40 м, і нічого йому не станеться. До того ж під час плавання годинник продовжує накопичувати дані про хід тренування, визначаючи швидкість та навіть кількість помахів рук. Важливо, що у воді Епл Вотч автоматично блокується, щоби не допустити випадкових натискань.


 

Рекомендації щодо індивідуальних тренувань


У багатьох різновидах спорту (біг, плавання, велоспорт, веслування тощо) є можливість вибирати цілі тренувань: подолати дистанцію за встановлений час чи, наприклад, «спалити» певну кількість калорій.

Годинник буде підказувати вам, чи потрібно прискоритися, щоби досягти бажаного результату. Попередять вас і про перевищення допустимого серцевого ритму. Усі дані, які будуть відстежуватися, можна побачити на екрані в режимі реального часу, прокручуючи коліщатко.

Як бачимо, гаджет дійсно є незамінним для спортсменів та просто любителів активного способу життя, забезпечуючи необхідною мотивацією.
Фото 1/2
Джерело: Група компаній «ЦИТРУС»
07.05.2024 р., переглядів: 483
Подібні новини

Автотовари в інтернет-магазині «DomKi»: різноманітність та правила вибору Автотовари в інтернет-магазині «DomKi»: різноманітність та правила вибору

Чому купівля вживаного авто є вигідним рішенням і як обирати такий автомобіль? Чому купівля вживаного авто є вигідним рішенням і як обирати такий автомобіль?

Огляд гідроцикла RXP-X 325 2024 Огляд гідроцикла RXP-X 325 2024

Mitsubishi Eclipse Cross – кросовер з претензією на титул ідеального авто Mitsubishi Eclipse Cross – кросовер з претензією на титул ідеального авто

Основні негативні фактори катання на мотоциклі в холодну пору року Основні негативні фактори катання на мотоциклі в холодну пору року

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин